Sunless Sea + Zubmariner (DLC)

Sunless Sea + Zubmariner (DLC)

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
23,39
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Vedd át zubmarinád élét és indulj el az ismeretlen felé! A Zubmariner az első kiterjesztés a Nap nélküli tengerre: mélyebb, sötétebb és csodálatosabb, mint bármi, amit korábban látott.


A Neath minden hatalma egyetért: a Zee alatt nincs következmény. Hazudnak. Hallottátok, hogy vannak olyan vagyonok, amelyeket elég bátrak - vagy elég éhesek - szerezhetnek, hogy merjenek a mélybe.

Zavarja a sötétben virágzó aberráns társadalmakat. Dacoljon rombolókkal. Csábítson el egy Drownie-t. Ölelje meg vagy ítélje el e hideg, átfogó helyek egyértelműen nem brit szokásait.

Ön biztosan meghal. Merül a következő kapitánya?

Főbb jellemzők

- Több a Naptalan-tenger és a Fallen London mély, megnyerő világából, tele történetekkel és titkokkal. Kifosztani a gyászos roncsokat a zee-ágyon. Merüljön el víz alatti mélységekben, és igényelje kísérteties áldásaikat. Keresd a halhatatlanságot.
- Szebb, kézzel rajzolt művészet. Tanúja lehet a Szobrok-tenger és a Korall alapelvei alatti csodáknak. Látogassa meg a Low Barnet furcsa tenger alatti plébániáját.
- Alakítsa át hajóját zubmarinná, és merüljön bárhová nyílt vízen, hogy új városokat, állatokat és környezeteket fedezhessen fel, hogy megrémítse a személyzetet és csillapítsa éhségét.
- 11 új underzee port, mindegyik saját mesével és lehetőségekkel a vállalkozó szellemű jogsértők számára. Látogassa meg Dahutot, a fulladt élvezetek városát. Brave Wrack, ahol egy tisztességes király uralja a megbocsáthatatlant. Fedezze fel Anthe-t, és élesítse a nyelvét, a máját és a lépét.
- Új ellenségek, akikkel szembe kell nézni, a ravasz Roncsostól kezdve a kérlelhetetlen Állandó Társig.
- Fedezze fel azokat a kincseket, amelyekre a zee hivatkozott. Fedezze fel az ősi roncsokat, kerülje az ellenséges hervadást, fedezze fel a fel nem robbant, tisztázatlan bombát.
- Keresd a halhatatlanságot egy új ambícióban! Keresse meg a hetet Nidah ellen, aki egykor az örök élet hatókörébe került. Sikerülhet ott, ahol megbuktak?
- A józan ész ritkább. A halál közelebb van. Figyelmeztettük, törvénysértő. Nem kellett volna eljönnöd.

Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2016.10.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Failbetter Games
EAN číslo
DIGIG00173