Stronghold Crusader 2

Stronghold Crusader 2

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,70
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Stronghold Crusader 2 a Stronghold: Crusader, az eredeti „kastélyszimmer” régóta várt folytatása. 12 év után a Stronghold visszatér a közel-keleti sivatagokhoz 1189 körül, egy új 3D-s motorral és reális várrombolással, amelyet a Havok Physics hajtott. A Crusader 2 visszanyeri az eredeti játék addiktív, gyors iramú játékát és autentikus kastélyszimulációját.


Gyökereihez híven ez az új Stronghold meghatározza a régi iskola valós idejű stratégiáját, ötvözve az RTS és a városépítő játékmenetét. Brutális keresztes lovagként vagy arab szabadságharcosként játszik, és halálos csapatsort és pusztító ostromfelszerelést kell használnia a szent földek sorsának eldöntésére. Vezesse haderejét oroszlánszívű Richard vagy szíriai szultánként két történelmi egyjátékos kampányban, dinamikus eseményekkel, például tornádókkal és sáska rajokkal. Legyen a legnagyobb úr a sivatagi gazdaság irányításával és a létfontosságú oázisok irányításának megragadásával.

A harctéren való uralkodáshoz több mint 25 egyedi egységtípusnak kell parancsot adnia, elsajátítva speciális képességeiket. Emelje fel a morált az Arms őrmesterével, töltse fel a Sassanid lovagot, használja az Archers-t egy nyíl röplabdájának indításához vagy a várfalak méretezéséhez a halálos Assassinnal. Amint a képességeid tökéletesednek, tedd próbára őket csetepaté módban, vagy akár online emberekkel és mesterséges intelligenciával is vedd fel a csatát online. Hozzon létre csapatokat, válasszon különböző AI-ellenfeleket, és tervezze meg saját térképét a végső csetepatéban vagy a többjátékos játékban!

  • Építsd meg a Végső Kastélyt - Tervezz hatalmas erődöket, és töltsd meg őket ördögi csapdákkal, hogy összezúzzák ellenségeidet!
  • Skirmish Mode - Ostromolja ellenségeit gyors ütemű egyéni csetepatén az AI ellen.
  • 8 játékos multiplayer - Keverje össze az emberi és az AI játékosokat, térképeket és játékmódokat az ideális multiplayer játék beállításához.
  • Küzdelem az AI urak széles körével - A klasszikus AI karakterek új vér mellett térnek vissza, mindegyiknek külön személyisége, kastélya és játékstílusa van.
  • Kihívás a keresztes ösvényre - Tesztelje erejét az egyre keményebb csatározási kampányokban.
  • Co-op Play - Oszd meg a kastélyépítés, a csapatirányítás és az erőforrás-kezelés irányítását Co-op módban.
  • Castle Sandbox - Merüljön el a Map Editor vagy a Free Build módban, és a támadástól való félelem nélkül állítsa össze a végső várat.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2014.09.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
FireFly Studios
EAN číslo
DIGIG00170