Star Wars Empire at War: Gold Pack

Star Wars Empire at War: Gold Pack

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,73
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Star Wars
 ™ Empire at War: Gold Pack tartalmazza a Star Wars ™ Empire at War-t és a Star Wars ™ Empire at War: Korrupció erői


parancsot, vagy egy teljes galaxist megront a végleges Star Wars ™ stratégiai gyűjteményben. Ez a galaktikus polgárháború ideje. Ön átveszi a lázadás gyeplőjét, átveszi a Birodalom irányítását, vagy uralja a Csillagok háborúja alvilágát?

Star Wars ™ Birodalom a háborúban
A katonák életétől a bolygók haláláig Ön a legfőbb galaktikus parancsnok. Ez a galaktikus polgárháború ideje. Vegye át a lázadás gyeplőjét, vagy vegye át az irányítást a Birodalom felett. Bármit is választasz, rajtad múlik, hogy a végső győzelemre irányítsd-e oldaladat. Parancsoljon mindent az egyes csapatoktól kezdve a csillaghajókig, sőt a hatalmas Halálcsillagig is, miközben a földön, az űrben és a galaxis egész területén hajt végre kampányokat. Felejtse el az unalmas erőforrásgyűjtést - csak ugorjon egyenesen a cselekvés középpontjába. Akár a Csillagok háborúját is megváltoztathatjatörténelem! Minden döntés kihat a következő csatára, és minden csata segít formálni a galaxis sorsát.

Star Wars ™ birodalom háborúban: a korrupció erői :
Játszottad a könnyű oldalt. Játszottad a sötét oldalt. Most játssz a korrupt oldalon! Tyber Zannként semmiben sem állhat meg, hogy a Hutt Jabba óta a leghírhedtebb bűnügyi vezetővé váljon. Minden olyan új taktikával, mint a kalózkodás, az emberrablás, az ütemezés és a megvesztegetés, a Csillagok Háborúja alvilágának uralma során megpróbálhatja irányítani a korrupció árnyékos erejét . Ne csak a galaxist irányítsd ... rontsd meg!

  • Hódítson meg vagy szabadítson fel több mint 80 földi és űrbeli helyet, köztük Kashyyyket, Tatooine-ot és Dagobah-t - mindegyiknek megvan a maga stratégiai előnye.
  • Parancsoljon az ikonikus Csillagok háborúja szereplőinek, mint Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Darth Vader és Boba Fett.
  • Gödör X-szárnyak a TIE harcosai ellen, vagy egy teljes csillagpusztító flottát vezényelnek az űrben. Ezután küldjön szárazföldi erőket, hogy biztosítsa az alatta lévő bolygót.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2006.02.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
LucasArts
EAN číslo
DIGIG00163