Star Ruler 2

Star Ruler 2

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
13,93
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Star Ruler 2 egy hatalmas méretű 4X / RTS, amelyet az űrben állítottak be. Válasszon a hét verseny közül - vagy készítsen saját kezűleg -, hogy tucatnyi, száz vagy akár több ezer rendszert fedezhessen fel az Ön által választott galaxisban. Terjeszkedjen az egyedülálló és változatos bolygók között, és végül irtjon ki - vagy leigázzon - mindenkit, aki offline egyjátékos vagy akár 28 játékosos többjátékos módban áll az útjába.


Hatalmas seregeket építsen; konstruálja a Ringworld-eket és a Stellar Forges-okat; más eszközökkel folytat háborút diplomácia útján; tervezzen és teszteljen új hajókat, új taktikákat és új stratégiákat, mielőtt valódi lövést adnának ki. A lehetőségek és veszélyek galaxisa vár rád - van-e esélye szembeszállni vele?

  • A játék terjedelme epikus: Ringworlds és Stellar Forges; csaták, amelyek vetélkedő filmekkel néznek szembe.
  • Egyedülálló fogakkal rendelkező diplomáciai rendszer, amely kihozza a diplomáciát az árnyékból és a középpontba állítja az összes birodalmat, hogy szavazzanak és ítélkezzenek - és amely a megadás tényleges lehetőségévé teszi.
  • Teljesen konfigurálható hajók; teljesen módosítható játék. A Star Ruler 2 még egy Mod Editor-t is tartalmaz, amely segít a játékosoknak abban, hogy kiválasszák a játékból.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2015.03.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Blind Mind Studios
EAN číslo
DIGIG00162