SimCity 2000 (Special Edition)

SimCity 2000 (Special Edition)

 

Korhatár:
3
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,84
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Most bármilyen várost megtervezhet, amelyet csak el tud képzelni, és a SimCity 2000 életre kelti azt, és a benne lakó Sims-t. Minden funkcióval, rugalmassággal, művészettel, animációval és erővel rendelkezik, amelyre szüksége van álmai környezetének megteremtéséhez. Válasszon a bónusz városok és forgatókönyvek közül, hogy tetszés szerint uralkodjon vagy tönkretegye. Építsen iskolákat, könyvtárakat, kórházakat, állatkerteket, börtönöket, erőműveket és még sok minden mást ... Helyezzen el utakat, vasutakat és autópályákat. Fedezze fel a földalatti réteget, és építsen metrókat és közműveket anélkül, hogy veszélyeztetné esztétikáját. Testreszabhatja a különböző épületeket, vagy megtervezheti saját grafikai készleteit a semmiből.


Ez a klasszikus Maxis városépítési és menedzsment szimuláció. Ha ez a játék reálisabb lenne, akkor törvénytelen lenne kikapcsolni!

  • Válasszon több száz épület közül az 1900-as évektől az űrkorszakig és azon túl.
  • Testreszabhatja a terepet tetszés szerint, a sík préri földtől a hegyi kilátásokig.
  • Különféle katasztrófa-forgatókönyvekkel küzdhet, az atlantai UFO-inváziótól kezdve a Manhattan belvárosában zajló nukleáris olvadásig.
  • Használja az Urban Renewal Kit eszközöket saját épületeinek megtervezéséhez.
Údajov
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
1995.02.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Maxis
EAN číslo
DIGIG00156