Shadowrun: Returns & Dragonfall

Shadowrun: Returns & Dragonfall

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,16
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

2 elemet tartalmaz:
 Shadowrun Returns és Shadowrun: Dragonfall

Shadowrun: Visszatér

Az ember megfelel a varázslatnak és a gépnek. Az év 2054. A mágia visszatért a világba, és a mítosz és a legenda hatalmas lényeit ébresztette fel. A technológia összeolvad a hússal és a tudattal. Tündék, trollok, orkok és törpék járnak közöttünk, míg a könyörtelen vállalatok szárazon vérzik a világot. Ön árnyékfutó - a társadalom peremén, a hatalmas vállalati arcológiák árnyékában élő zsoldos, aki napról napra túlél egyedül a készségen és az ösztönön. Amikor a hatalmasoknak vagy a kétségbeesetteknek szükségük van egy elvégzett munkára, akkor azt elvégzik ... minden szükséges eszközzel.

A seattle-i metroplex városi terjeszkedésében egy titokzatos gyilkos keresése nyomra vezet, amely a legsötétebb nyomornegyedektől a város legerősebb megacorpjaihoz vezet. Óvatosan kell taposnia, fel kell kérnie más futók segítségét, és el kell sajátítania a technológia és a mágia hatalmas erejét, hogy sértetlenül kerülhessen ki Seattle árnyékából.

A Shadowrun egyedülálló, cyberpunk-találkozik-fantázia világa hatalmas kultuszt nyert a 25 évvel ezelőtti létrehozása óta. Az alkotó, Jordan Weisman visszatér a Shadowrun világába, modernizálva ezt a klasszikus játékbeállítást egyjátékos, körökre osztott taktikai RPG-ként.

Árnyékfutás: Sárkányhullás

2012-ben a mágia visszatért a világunkba, és a mítosz és a legenda hatalmas lényeit ébresztette fel. Köztük volt a Nagy Sárkány Feuerschwinge, aki figyelmeztetés nélkül bukkant elő Németország hegyeiből, tűz, halál és elmondhatatlan pusztítás útjára bocsátva vidéken. A német erőknek csaknem négy hónapba tellett, míg végül lelőtték - és amikor megtették, győzelmüket a Sárkányhullás néven ismerik.

42 évvel később - 2054 - és a világ megváltozott. A technika ellenőrizetlen fejlődése elhomályosította az ember és a gép közötti határt. Tündék és trollok járnak közöttünk, a könyörtelen vállalatok szárazon vérzik a világot, Feuerschwinge rémuralma pedig csak egy távoli emlék. Németország szétszakadt - a „Flux állam” néven ismert stabil anarchia irányítja Berlin városát. Ez egy olyan hely, ahol a hatalom elmúlik, szinte bármi megy, és a megfelelő kapcsolatok jelenthetik a különbséget a siker és az éhezés között. Ön és csapata harci sebesült árnyékfutók számára nincs jobb hely gyors fizetésnapra.

Most egy új fenyegetés növekszik, amely elmondhatatlan káoszt és pusztítást jelenthet. Olyan, amelyen hamarosan Ön és csapata a halálos összeesküvés rossz oldalára került. Az egyetlen nyom: a Dragonfall suttogása. Az a pletyka, hogy a Nagy Sárkány Feuerschwinge még életben lehet, és várja a megfelelő pillanatot a visszatérésre ...

Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2014.09.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
EAN číslo
DIGIG00152