Shadow Warrior 2

Shadow Warrior 2

 

Korhatár:
18
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,66
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
A JÁTÉKRÓL 

A Shadow Warrior 2: Bounty Hunt 2. rész tartalmi frissítés tizenhárom izgalmas új küldetést, két látványos új fegyvert és három hatalmas új juttatást nyújt Lo Wangnak és a bandának. Fogja fel a katanáját, és menjen el egy utolsó útra egyedül vagy együttműködve olyan küldetéseken keresztül, mint az Elveszett lányok, a Hiányzó Yakuza és a Veszélyzóna olyan új fegyverekkel, mint a Tactical Bullet Spewing Machine (TBSM).


Az árnyékharcos 2: fejvadászat 1. részének tartalmi frissítése tizennégy vadonatúj küldetéssel, két káprázatos új fegyverrel és négy tantálódó új juttatással halmozza fel az akciót Lo Wang és a bandának. Csatázzon egyedül vagy akár négy nindzsával bűncselekményben a legnépszerűbb küldetések közül, például a Nyuszi urak pestise, az 50 árnyék árnyéka és a Veszélyzóna az Mt.-n. Akuma. Sztrájkoljon a démonhordákon új előnyökkel, például Bosszú és Megosztott Fájdalom, vagy felfegyverkezzen az új Medusa Ray és EX-GF01 minipuskával.

A Shadow Warrior 2 The Way of the Wang tartalomfrissítés új területet nyit meg a játék központjában, bemutatva hét speciális próbát Lo Wang számára, hogy feltárja és legyőzze. A játékosok új kézműves képességeket, fegyver drágakövek nyílásait és alapfegyver-statisztikai frissítéseket szerezhetnek, amikor minden új kísérletet befejeznek a Gozu új ököllel, és várják azokat a harcosokat, akik teljesítik az összes kísérletet. A frissítés három új szintet is tartalmaz az Insane nehézségeiért és öt új eredményt a kampányban.

A Shadow Warrior 2 a Flying Wild Hog legelőnyösebb első személyű lövöldözős játékának lenyűgöző evolúciója a korábbi vállalati sógun Lo Wang további tévedéseit követően. A félelmetes harcosnak, aki visszahúzódó zsoldosként él túl a romlott világ szélén, ismét fegyverek, pengék, varázslat és esze pusztító kombinációját kell használnia, hogy lecsapjon a világot elárasztó démoni légiókra. Csatázzon szövetségesek mellett online négyszereplős szövetkezetben, vagy menjen egyedül látványos, eljárással létrehozott tájakon, hogy teljesítsen merész küldetéseket és gyűjtsön hatalmas, új fegyvereket, páncélokat és legendás emlékeket.

Öt év telt el azóta, hogy Lo Wang szétzúzta csalárd volt főnöke és az árnyék birodalmának ősi istenei közötti szövetséget. A nemes szándékok ellenére Lo Wang a sötétség megsemmisítésére tett erőfeszítései megrontották a világot, furcsa és vad új rendet teremtve, ahol az emberek és a démonok egymás mellett élnek.

Az egykor félt harcos most változó vadon él, ellenségei és Zilla kibernetikus metropoliszának neonfénye nélkül, a helyi Yakuza klánok bérelt kardjaként elkarmolva egy szűkös létet. Ha egy egyszerű küldetés elromlik, Lo Wang ingatag konfliktusba keveredik egy ragyogó fiatal tudós, egy vitatott kultuszvezető és egy Shade néven ismert rettentő új gyógyszer között. Az éles nyelvű hősnek ismét halálos pengéket, megdöbbentő tűzerőt és archaikus varázslatot kell használnia, hogy megtisztítsa a világot a gonosztól.
  • Pengék és golyók - Lo Wang saját márkájú, teljes gázzal történő brutalitását nyújtja kibővített, több mint 70 halálos pengével és robbanékony lőfegyverekkel a démoni ellenzék leküzdésére. Legyél acél és vér forgószél borotvaéles katanával, rövid kardokkal, félhold pengékkel és kézi karmokkal, vagy engedd szabadjára a díszes lőfegyverek pokoli szimfóniáját az ellenségek megtizedelésére.
  • Négy játékos kooperatívja - Csatázzon egyedül a kiterjedt kampányon keresztül, vagy álljon össze négy játékos pusztító tájfunjaként online kampányszövetkezeti módban. Kezelje a kihívást jelentő elsődleges küldetéseket vagy az izgalmas oldalsó küldetéseket, miközben megtartja saját ninja stílusát testreszabható páncélokkal, tárgyakkal és a diadalok értékes zsákmányával.
  • Eljárási környezetek - Az emberi és a démonvilág közötti áttörés interdimenzionális sérvet hozott létre, amelynek következményei állandóan elmozdultak a Shadow Warrior 2 világába. Az eljárással létrehozott tájak és utak új fordulatokat hoznak az egykor megszokott terep és rutin küldetések felé.
  • Brutális kárrendszer - Válassza ki a fegyvert a kialakult helyzet alapján, majd egy fejlett gore rendszerrel szereljen szét mindent, ami az útjában áll. Használjon precíziós pengecsapásokat a végtagok és a fejek elválasztására, vagy váltson nehéz rendeletekre, és fújjon lyukat közvetlenül a hatalmas állatokon.
  • Egyéni frissítési rendszer - Frissítsen fegyvereit az arzenáljában egyszerre akár három követ is a teljesítmény javítása érdekében, vagy pusztító elemi effektusokkal. Gyűjtse össze a karmát, az amuletteket és a páncélt, hogy fokozza Lo Wang erejét, és halálát okozó művészi képességeit túlhajtásra terelje.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.10.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
EAN číslo
DIGIG00150