Serious Sam Classic: First Encounter

Serious Sam Classic: First Encounter

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,84
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A közeljövőben, az első csillagközi utazásaik során az emberek egy nagy gonoszsággal találkoznak, amely az elmúlt néhány eon óta a galaxisban barangolt. Ez a gonosz lény az utolsó ősi halhatatlanok megtestesülése, az úgynevezett Notorious Mental. Mental arra vállalkozott, hogy pusztán szórakozásból megsemmisítse az Emberi Fajt, mint a galaktikus történelem összes többi civilizációjával.


De az ellenség alábecsülte a Föld védelmét, egy titkos fegyvert, amelyet a Szíriák hagytak, egy ősi faj, amely az ősi időkben a Földön harcolt. Ez az eszköz, amelyet Timelocknak ​​hívnak, lehetővé teszi Sam 'Serious' Stone különleges erők veteránjának visszatérését az ókori Egyiptom idejébe, és meggyilkolja Mentált, megmentve az emberiséget a kihalástól.

Egy olyan világban, ahol a cyberpunk találkozik a fantáziával, és a csúcstechnológiájú eszközök keverednek fekete mágiával és pszichés erőkkel, Sam sokféle bolygón keresztül utazik az ókori Egyiptom gyönyörű világából, Mental szörnyű csatlósainak hordáival szembesülve a Notorious-ban a végső leszámolásig. Mental odúja.

  • Harcolj le a hullámról a számtalan ágyútöltö hullám után, és mentsd meg az emberiséget
  • Addiktív, gyors iramú játék, sajtos, Duke Nukem stílusú egyvonalas játékokkal
  • Jó szintű kialakítás elemekkel, szűk keresztmetszetekkel és fedéllel a megfelelő helyen
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2001.03.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
EAN číslo
DIGIG00146