S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl GOG

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl GOG

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,81
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

2012. év. A második katasztrófa óta eltelt hat év, amely elhalványította az 1986-os áprilisi eseményeket.


A játék a csernobili kirekesztési zónában zajlik, amely a sorsmegtörő helyről az egész emberiséget fenyegetővé vált. A zóna vonakodik megnyitni rejtélyeit, és kénytelen rá tenni. Ritka hős, aki elérheti a Zóna szívét, hogy megtudja, milyen veszély vár rá.

A veszély, amely a martalócokhoz és az ellenséges csoportosulásokhoz, minden szörnyeteghez és anomáliához képest puszta felkészülésnek tűnik a találkozóra valami halálosabb és fenyegetőbbvel.

De most ... készülj fel, hős. Gyűjtse össze a műtárgyakat és kereskedjen, tapogassa meg az utat, és tartsa szemmel a hátulját, fogjon roentgenseket és harcoljon - csak arra ügyeljen, hogy túlélje! És akkor talán, ha kitartó és valóban szerencsés vagy, megtudod, miért esett rád mindez.

  • A csernobili kizárási zóna hiteles célkitűzései - az energetikai mérnökök, Pripjat város, Csernobil atomerőműve, a láthatáron túli észlelés csernobil-2 komplexe és még sok más.
  • A történet körüli mozgásszabadság, amelyet csak a játékos akarata és képességei korlátoznak.
  • A játék kíséretében megvalósított egyedi többjátékos módok - műtárgygyűjtemény, rendellenességek, sugárzás, időjárási hatások, nappali és éjszakai változások stb.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2007.03.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
GSC World Publishing
EAN číslo
DIGIG00139