S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,36
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Öt év telt el a második katasztrófa óta, amely elhomályosította az 1986-os eseményeket. A zónát gyakori és erőteljes lefújások rázzák meg, amelyek anomáliamezőket mozgatnak, új utakat nyitva a korábban megközelíthetetlen helyekre. A Stalker-frakciók az új területekért és a legfontosabb pontokért küzdenek. Sok stalker meghal, de újoncok folyamatosan érkeznek.


Az akció egy évvel a STALKER: Csernobil árnyéka előtt zajlik, egy évvel Strelok legsikeresebb útja előtt a Zóna központjába - a harmadikba. Megismerheti Strelokot és csapatát egy másik szereplő nézőpontjából.

A Zóna előre vár rád, új helyekre és ismeretlen fenyegetésekre, a ködbe bújó térbeli lyukakra és szörnyekre, koromsötét éjszakákra és a felkelő nap megmentő sugaraira. Próbálja elkerülni az anomáliákat és elrejtőzni a lefújások elől, fedezze fel a zónát, gyűjtsön műtárgyakat, gyógyítsa meg a radioaktív besugárzást és küzdjön minden tetsző stalker-frakcióért! Csak akkor derül ki az igazság Strelokról és arról, hogyan történt, hogy beszállt a halálos teherautóba, és megkapta a karján a STALKER tetoválást.

  • Ismerje meg a Zónát, amikor felfedezi a Vöröserdőt, Limanszkot, Pripjatot és még sok mást!
  • A rejtély és az állandó veszély légköre.
  • A világ reagál rád és a választásokra, amikor más Stalkerekkel és frakciókkal foglalkozol.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2008.09.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
GSC World Publishing
EAN číslo
DIGIG00138