Risen 2: Dark Waters Gold Edition

Risen 2: Dark Waters Gold Edition

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Az Arany kiadás a következőket tartalmazza: Risen 2: Dark Waters, és a következő DLC-ket: Risen 2: Dark Waters - Treasure Isle, Risen 2: Dark Waters - A Pirate's Clothes, Risen 2: Dark Waters - Air Temple. A hős, aki most az inkvizíció tagja, kiküldik, hogy megtudja, hogyan lehet a mélyből megállítani az e lények okozta káoszt. Keresése azzal a pletykával kezdődik, hogy a déli szigeteket gyakran látogató kalózok az egyetlenek, akik tudják, hogyan lehet egyszer és mindenkorra megszabadulni a lényektől és véget vetni rémuralmuknak.


Több évvel a Feltámadás vége után játszódó tomboló titánok pusztították a világot, és az emberiséget a lét szélére sodorták. Ezt követően szörnyű lények emelkedtek ki a tenger vizes mélységéből, és támadásaik miatt az összes tengerészkedés leállt.

  • A vadonatúj kalózalapú témával a Risen 2: Dark Waters célja, hogy az eredeti Risen legkedveltebb klasszikus RPG játékmechanikáját ötvözze egy friss témával és a tematikus szigetek sokféle változatának beállításával.
  • A sötét és szemcsés univerzumban játszódó harmadik személyű szerepjáték, a Risen 2: Dark Waters fenntartja az eredeti Risen legmélyebb tulajdonságait, minden kihíváshoz többféle megközelítéssel a játékosok saját döntéseik alapján alakíthatják a játékvilágot. Ezek a döntések új utak, funkciók és további képességek kibontakoztatását szolgálják a karakter számára.
  • A rendkívül interaktív környezettel és a játék világ számtalan aspektusát érintő teljes nappali / éjszakai ciklussal együtt a Risen 2 az eddigi legmerészebb RPG játékvilágba kerül.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.08.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Deep Silver
EAN číslo
DIGIG00132