Populous: The Beginning + Undiscovered Worlds (DLC)

Populous: The Beginning + Undiscovered Worlds (DLC)

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Sámán, az út előtted van lefektetve. Az a sorsod, hogy istenné válj! De nem lesz könnyű. Nem neked, és nem a követőidnek. Istenséggé váláshoz meg kell hódítania a rendszer mind a 25 bolygóját, és le kell győznie minden más törzset és sámánjaikat. A végső küzdelem nehéz lesz, mivel misztikus városokat épít, romboló varázslatokat szabadít fel, vulkánokat és tornádókat használ, és tetszése szerint formálja a bolygó arcát. Ne feledje, az apoteózisa vár!

A Populous sorozat harmadik részében irányítod sámánodat és híveinek törzsét egy nehéz törekvés során, hogy meghódítsd a csillagrendszer mind a 25 bolygóját, és felemelkedj az isteniségbe. A sorozatban először a világ valódi 3d-ben jelenik meg, ami abban az időben lenyűgözte mind a játékosokat, mind a játéksajtót. A követői felett gyakorolt ​​irányítási szint egy új szintre emel: egyéneket rendelhet vagy csoportok bizonyos feladatok elvégzésére, például erőforrások gyűjtése, épületek építése vagy az ellenségek megtámadása.

Népszerű: A kezdet kissé más megközelítést alkalmaz, mint a sorozat előző részei, de ez semmiképpen sem rossz, mivel friss és innovatív jellegű volt a sorozat. Merész lépés volt ez a Bullfrog számára, de a bizonyíték abban rejlik, hogy ennyi év után a Populous 3 még mindig nagyszerű istenjáték.

Jellemzők

  • Vegyen részt egy istenné válási törekvésben! Lehet ennél félelmetesebb?
  • Hurrikánokat, meteorzáporokat, villámokat és halálos rajokat szabadítson fel ellenségeire.
  • Vezesse választott népét több mint húsz különböző bolygón, kielégítve az igényeiket vagy nevetve szenvedésein. Milyen istenség leszel? A te döntésed!
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
1998.11.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIG00122