Pharaoh + Cleopatra

Pharaoh + Cleopatra

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,05
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Merüljön el az ókori Egyiptomban a nagy piramisok korától az Új Királyság utolsó éveiig. Irányítsd az egzotikus egyiptom minden aspektusát, a kultúrát a vallástól a távoli városokkal folytatott kereskedelemig. Művelje meg a Nílus völgyében található hatalmas gazdaságokat, és fedezze fel ennek a folyónak a kiszámíthatatlan áradásokkal játszott fontos szerepét az egyiptomiak életében. Kő kövönként emeljen óriási emlékműveket - a Szfinxtől az alexandriai világítótoronyig és könyvtárig.


Gazdálkodj rosszul a városoddal, és figyelni fogod, hogy ég, megrabolják vagy összeomlik a gazdasági romokban. Jól kezelje, és végül a legnagyobb egyiptomi építmények épülnek az ön tiszteletére. Uralkodása generációkon át fog terjedni, a dinasztiádig, a királyi vérvonaladig fáraó lesz!

A fáraó számos olyan funkciót tartalmaz, amelyet még soha nem láttak egy városépítési játékban, például a Nílus áradásán alapuló gazdálkodási modell, a haditengerészet, az idő múlásával összeállított óriási emlékművek, az egyedülálló dinasztikus fejlődés és a változó nehézségi szintek. Ez egy masszívan addiktív, hatalmas, de a legfontosabb szórakoztató játék, amely remek választás azok számára, akik szilárd városépítői címet vagy szellemi kihívást keresnek.

  • A fáraó + Kleopátra csomag magában foglalja a fáraót és a Kleopátra: a Nílus királynője bővítést.
  • Városépítő gyöngyszem, amelyet a díjnyertes Caesar III alkotói készítettek.
  • A széleskörű súgó nemcsak kiváló munkát végez a játékmechanika magyarázatában, hanem számos érdekes tényt és érdekességet is tartalmaz az ókori Egyiptom életéről.
  • Pusztítson el ellenséget szárazföldön és tengeren, vagy egyszerűen építse fel a tetszése szerinti tökéletes egyiptomi várost a City Construction Kit segítségével.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
1999.10.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGIG00118