Oddworld: New 'n' Tasty

Oddworld: New 'n' Tasty

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,53
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 


Küzdelem Abe-val és a vezérlőkkel? 

Tipp: Az egyik leggyorsabb módszer a New 'n' Tasty vezérléseinek kissé egyszerűbbé tételéhez, ha bekapcsolja a két "old school" vezérlő kapcsolót, amelyek alapértelmezés szerint ki vannak kapcsolva. Ezek szigorítják Abe mozgását, és sokkal könnyebbé teszik az oldalirányú komló lehúzását.

Miután ez megtörtént, Abe már nem fog futni anélkül, hogy a játékos megnyomná a „futtatás” gombot, és inkább oldalra ugrik, mintsem egyenesen felfelé, ami megkönnyíti az aknák átugrását és a távolságok megítélését. 

A vezérlők újbóli feltérképezése:


Az új 'n' Tasty támogatja a vezérlők és billentyűzetek játékon belüli újratervezését. 

A vezérlő újratérképezéséhez ellenőrizze, hogy az "Input Method" beállítása Vezérlő, majd lépjen a "Button Layout" gombra, és válassza a tetején az "Xbox 360" elemet a legördülő menü megjelenítéséhez. A legördülő menüből válassza az "Egyéni" lehetőséget, majd szükség szerint végezze el az újratervezést.

Támogatott vezérlők:


Windows: Xbox 360; Xbox egy; DualShock 4, gőzvezérlő; Logitech F310, F510, F710; XInput kompatibilis. Mások a játékon belüli újratervező eszközzel konfigurálhatók. Kérjük, olvassa el az egyéb formátumok minimális specifikációit.

 

Vissza az Oddworld-be


Fedezze fel az ókori romokat, kerülje el a húsevő vadakat, és kerülje a kiváltó boldog őröket, mivel Abe, az Oddworld eredeti hőse ebben a szeretettel újjáépített, alapjaitól teljesen felépített és teljesen újjáéledt a klasszikus Oddworld: Abe's Oddysee kalandban.

Miután az Oddworld legnagyobb húsfeldolgozó üzemében boldog padló gyantázó volt, Abe megbotlik főnöke titkos tervében, hogy a gyár rabszolgamunkáját a RuptureFarms Tasty Treats újszerű hús snackek legújabb sorozatába fordítsa. Abe-nek most meg kell mentenie saját bőrét a darálóktól, de a húsfarm elől való menekülés csak Oddysee-jének kezdete - mivel számos veszély vár Abe útjára, hogy felfedezze sorsát.

Az alapoktól fogva, az alapoktól kezdve, élvezze az új lélegzetelállító látványt, a továbbfejlesztett hangzást és a továbbfejlesztett, mélyebb játékmenetet, miközben a New 'n' Tasty az eredeti Oddworld játékot a legújabb, következő generációs technológiával újragondolja.

Csodálatos új grafika


Lorne Lanning sorozatalkotó művészi rendezésével az Oddworld: New 'n' Tasty soha nem látott hűséggel nyújt kilátást az Oddworld-be. A folyékony animáció, az új, szabadon mozgó kamerák és a nagy felbontású (akár 4K) képi megjelenítés hihetetlen megjelenést kölcsönöz a RuptureFarms-nak és a környező területeknek, létrehozva azt az Oddworld-t, amelyet Lanning mindig is szeretett volna látni.

Felújított kezelőszervek


Az analóg vezérlések finomabb irányítást kínálnak az Abe felett, és olyan új trükkök, mint a szabad célzás, a gránátok mögé dobásának képessége és a lopakodás, miközben kuporogva új utakat nyitnak meg a lopakodó taktikák és a találékony gyorsasági futás számára. Az opcionális „Old School” vezérlők visszahozzák az ugrálást és a digitális mozgást is, így az Oddysee puristái némi ismerettel kezdhetik el.

Vadonatúj területek, vadonatúj titkok


A RuptureFarms zavaros piszokjától kezdve a Monsaic-vonalak kiterjedt őshazáin át a Scrabania és Paramonia hatalmas templomaiig, az Oddworld: New 'n' Tasty új területekkel, finom játékmódbeli változásokkal és néhány meglepetéssel büszkélkedhet. A rajongók felismerik a hatalmas húsdarálókat, a Scrab tollakat és a barlangszerű barlangokat, de több mint elég új van itt, hogy a lábujjaidon tartsd.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.02.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Oddworld Inhabitants
EAN číslo
DIGIG00113