Medal of Honor: Pacific Assault

Medal of Honor: Pacific Assault

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,40
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Medal of Honor Pacific Assault
 egy második világháborús katona csizmájába helyezi a csendes-óceáni Operation Theatre-ben. Tommy Conlin tengerészgyalogosként túl kell élnie a Pearl Harbor elleni pusztító támadást, majd csatlakoznia kell a szövetséges keresztes hadjárathoz, hogy legyőzze Japán birodalom véres hódítását a Csendes-óceánon. A Pearl Harbor-i támadástól a Tarawa-szigeten a japán erők elleni küzdelemig a Medal of Honor Pacific Assault bátorságot ad a PC-játékosoknak ahhoz a bátorsághoz, amelyre a második világháborúban el kellett viselniük és leküzdeni a japán fenyegetést, és harcolni kellett a Csendes-óceán győzelméért .

  • Történelmi hátterek - Tapasztalja meg a missziókat, amelyek történelmileg pontos háttérrel rendelkeznek, többek között Pearl Harbor, Guadalcanal és Tarawa.
  • Kötvény a csapatával - Ismerje meg a tengerészgyalogosokat, akikkel együtt harcol. Mindegyiknek egyedi személyisége és háttere van. Amikor új újoncok érkeznek, szerezzen nekik tapasztalatot, hogy növeljék jártasságukat.
  • További fegyverek - Történelmi szempontból pontos kézifegyverekkel, gépfegyverekkel, puskákkal, sörétes puskákkal, robbanószerekkel és egyebekkel szálljon a csatatérre!
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2004.11.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIG00103