MDK

MDK

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,49
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Mivel a hatalmas idegen bányavárosok egyszerre szívják be az erőt és az ásványi anyagokat a Föld minden nagyobb metropoliszából, az idő a lényeg, mivel a civilek milliói a másodikra ​​lejárnak.


Lopakodó ejtőernyőd és az immár hírhedt "nagyító" fejre szerelt mesterlövészfegyver használatával az a feladatod, hogy észrevétlenül becsúszj az égből, bármilyen módon megkereshesd és eltávolítsd az idegen vezetőt. A teljesen reaktív „okos ellenségek” az életed kiszámított támadásában gondolkodnak, hallgatnak és kommunikálnak. Gondolkodjon gyorsan és gyorsabban járjon el korának legfejlettebb mesterséges ellenséges intelligenciájával szemben.

A játék fő célja, hogy alapvetően lőjünk mindent, ami mozog, és minden azt jelenti, hogy minden idegen találkozni fog. Az idegen invázió megállításának egyetlen módja az, hogy megölik őket minden szükséges eszközzel, például a legkisebb atombombával, szörfdeszkaszerű sugárral vagy bombázóval. Célja egyszerű - taszítsa el az idegen inváziót, és mentse meg a Földet ... szinte egyedül.

  • Minden idők egyik legnagyobb és legemlékezetesebb akciójátéka
  • Szórakoztató és addiktív játék, humorral teli - a Shiny Entertainment védjegye a játékoknak
  • A mai napig senki sem tudja igazán, hogy az „MDK” valójában mit jelent ...
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
1997.04.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Playmates Interactive Entertainment
EAN číslo
DIGIG00101