Mafia II: Director's Cut

Mafia II: Director's Cut

 

Korhatár:
18
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,64
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Vito Scaletta elkezdett hírnevet szerezni az Empire Bay utcáin, mint olyan embert, akiben megbízni lehet a munkában. Joe haverjával együtt azon munkálkodik, hogy bizonyítsa magát a maffiának, és gyorsan feljut a családi ranglétrán nagyobb jutalommal, státusszal és következményekkel járó bűncselekményekkel ... Az élet bölcs srácként nem annyira érinthetetlen, mint amilyennek látszik.

  • Akciódús játékmenet: Intenzív fegyverkezés, fehér csuklós autós üldözés és zsigeri kéz-kéz harc - mindez és még sok más szükséges ahhoz, hogy „alkotott emberré” váljon.
  • Epikus gengsztertörténet: Az ikonikus maffiadráma inspirálta a lenyűgöző karaktereket és a filmbemutatót a játékosok számára a maffia életének csábításába és lehetetlen menekülésébe vonzza.
  • Magával ragadó világ és időszak: Lépjen be az Empire Bay világába - Európában tombol a második világháború, és az építészet, az autók, a zene és a ruházat egyaránt lenyűgöző részletességgel visszhangozza az időszakot. Az idő múlásával a hot rod autók, az 50-es évek divatja és a korszak néhány legjobb zenéje egy hűvös új korszak születését tükrözi.
  • Illusion Engine ™: A 2K Czech tulajdonában lévő Illusion Engine lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék az Empire Bay 10 négyzetkilométernyi gyönyörűen renderelt kültéri környezetét és bonyolultan kialakított belső terét.
  • Soundtrack * A korszak hangulatát tükrözi: A játékosok elmerülnek Amerika aranykorszakában, mivel a Mafia II a korszak legbefolyásosabb művészeinek számaiból áll.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.03.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
EAN číslo
DIGIG00096