Legend of Grimrock 2

Legend of Grimrock 2

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,76
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Legend of Grimrock 2 egy börtönben mászó szerepjáték, modern kivitelezéssel, de oldschool szívvel. A négytagú csoport egy hajótörést szenvedett a félreeső Nex-szigeten. A sziget tele van ősi morzsolt romokkal, titokzatos szentélyekkel és hatalmas földalatti börtönökkel és aknákkal. Ha a foglyok életben akarják csinálni, akkor meg kell küzdeniük a sziget baljóslatú ötletgazdájának kitalált kihívásait.


Az észlelés és a logika ereje fontosabb, mint a puszta erő, mivel a Legend of Grimrock 2 nagy hangsúlyt fektet a felfedezésre, a túlélésre és a kihívást jelentő rejtvényekre. Fedezze fel a rejtett titkos kamrák és az eltemetett kincsek hatalmas ősi tárgyait. Fegyverezd meg bajnokaidat, varázsolj és varázsolj bájitalokat és bombákat, hogy segítsen neked harcolni a rettenetes szörnyekkel a nagyon taktikus, valós idejű harcban.

Tervezzen, ossza meg és játssza le az egyedi forgatókönyveket a mellékelt Dungeon Editor alkalmazással! Készítse el saját kalandjait, és töltse ki őket rejtvényekkel, csapdákkal, vagy akár teljesen új elemekkel, szörnyekkel és környezetekkel, egyedi grafikával és hanggal!

Készüljön fel arra, hogy felfedezze a Nex titkait!

  • Fedezze fel a Nex-sziget pusztáját és börtönét: járjon titokzatos mágikus szobrokkal teli ősi erdőkben, harcoljon a mérgező füstölgő mocsarak lakói ellen, merüljön el az Elfelejtett folyóban kincset keresve, fedezze fel mélyen rejtett titkait ...
  • Több mint 20 órányi tiszta vérű börtönmászó játék rácsalapú mozgással és több ezer négyzet, tele rejtett kapcsolókkal, nyomólemezekkel, titkos ajtókkal, találós kérdésekkel, halálos csapdákkal és egyebekkel.
  • Varázsolj rúnákat, kézműves bájitalt és bombákat, harcolj gyilkos szörnyekkel sokféle közelharci, lőtt és dobott fegyverrel, valamint lőfegyverekkel.
  • Hozzon létre egy négy karakterből álló párt, és testre szabhatja őket 7 karakterosztály, 5 faj, valamint számos készség és tulajdonság segítségével. Gyűjtsön tapasztalatokat a készségek csiszolásához, és fedezze fel a továbbfejlesztett felszereléseket és varázslatos műtárgyakat.
  • 42 különféle szörnyeteg, köztük 30 új, a Nex-sziget egyedülálló ellensége.
  • Játssz mások által készített egyedi kalandokat, vagy készíts magadnak a Dungeon Editor alkalmazással.
  • Nagyobb mélység, változatosság és nyílt végű kutatás, mint a Grimrock 1. legendájában. Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, varázsigék leadása, rejtvénymechanika és készségrendszerek.
Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2014.10.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Almost Human
EAN číslo
DIGIG00092