Hollow Knight

Hollow Knight

 

Korhatár:
7
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,18
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Új karakterek és küldetés. Új Főnök Harcok. Új játék mód. Dicsőítsd a bűbájokat. Most elérhető! 

Életerő - Frissített egy Királyság! Új Főnök. Frissített főnökök. Trükkök és finomítások az egész játék során. A Grimm-csoport - Gyújtsa meg a rémálomlámpát. Idézd meg a társulatot. Új fő küldetés. Új Főnök Harcok. Új varázsa. Új ellenségek. Új barátok. Rejtett álmok - Hatalmas új ellenségek tűnnek fel! Új Főnök harcol. Új frissítések. Új zene.

Bátor az elfelejtett királyság mélysége A
halványodó Dirtmouth város alatt egy ősi, romos királyság alszik. Sokakat a felszín alá húznak, gazdagságot, dicsőséget keresnek, vagy válaszokat adnak a régi titkokra.

A Hollow Knight egy klasszikus stílusú 2D-s kaland egy hatalmas, egymással összekapcsolt világban. Fedezze fel a kanyargó üregeket, az ősi városokat és a halálos hulladékokat; csatában beszennyezett lényekkel és furcsa hibákkal barátkozni; és oldja meg az ősi rejtélyeket a királyság szívében. 

 • Klasszikus oldalgörgető akció, minden modern díszítéssel.
 • Szorosan hangolt 2D vezérlők. Kerülje el, vágja el és vágja végig a leghalálosabb ellenfeleket is.
 • Fedezze fel az elfeledett autópályák, a benőtt vadak és a tönkrement városok hatalmas, összekapcsolt világát.
 • Kovácsolja meg a saját útját! A Hallownest világa kiterjedt és nyitott. Válassza ki, melyik utakon jár, melyik ellenséggel néz szembe, és keresse meg a saját útját.
 • Fejlessz hatalmas képességekkel és képességekkel! Nyerj varázslatokat, erőt és sebességet. Ugrás új magasságokba az éteri szárnyakon. Lángoló villanással halad előre. Robbanás ellenségek a Tüzes Lélekkel!
 • Felszerelni varázsait! Ősi emlékek, amelyek furcsa új erőket és képességeket kínálnak. Válassza ki kedvenceit, és tegye egyedivé utazását!
 • Óriási sok aranyos és hátborzongató karakter elevenedik meg a hagyományos 2D képkocka-animációval.
 • Több mint 130 ellenség! 30 epikus főnök! Szembesülj fergeteges vadállatokkal és győzd le az ókori lovagokat a királyságon keresztüli küldetésed során. Kövesse fel az utolsó csavart ellenséget, és vegye fel őket a Vadásznaplóba!
 • Ugrás a fejébe az Álom körmével. Fedezze fel a megismert karakterek és az ellenségek egy másik oldalát.
 • Gyönyörű festett tájak, extravagáns parallaxissal, egyedülálló mélységérzetet kölcsönöznek az oldalsó világnak.
 • Ábrázolja utazását kiterjedt térképészeti eszközökkel. Iránytűket, tollakat, térképeket és csapokat vásárolhat, hogy jobban megismerje Hollow Knight sok kanyargós táját.
 • Kísérteties, meghitt pontszám kíséri a játékost Christopher Larkin által összeállított utazáson. A partíció egy tönkrement civilizáció fenségét és szomorúságát tükrözi.
 • Teljesítsd az Hollow Knight-ot az Steel Soul Mode kinyitásához, a végső kihíváshoz!

 

Szemléletes kézműves Világ
világa Hollow Knight életre élénk, hangulatos részlet, a barlangok életben bizarr és ijesztő lények, minden animált kézzel egy hagyományos 2D stílusban.

Minden új terület, amelyet felfedez, gyönyörűen egyedi és furcsa, tele van új lényekkel és karakterekkel. Nézze meg a látnivalókat, és fedezzen fel új csodákat, amelyek el vannak rejtve a kitaposott ösvény elől.

Ha kedveled a klasszikus játékmenetet, az aranyos, de hátborzongató karaktereket, az epikus kalandokat és a gyönyörű, gótikus világokat, akkor Hollow Knight vár! 

Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2017.02.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Team Cherry
EAN číslo
DIGIG00081