Graveyard Keeper

Graveyard Keeper

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,40
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
A JÁTÉKRÓL 

A Temetőőr minden idők legpontatlanabb középkori temetőkezelési simje. Építsen és kezelje saját temetőjét, és terjesszen ki más vállalkozásokat, miközben megtalálhatja a parancsikonokat a költségek csökkentése érdekében. Használja fel az összes megtalált forrást. Végül is ez a játék a kapitalizmus szelleméről szól, és mindent megtesz egy virágzó vállalkozás felépítéséhez. És ez egy szerelmi történet is.

  • Szembesülni etikai dilemmákkal. Te tényleg akar pénzt költeni, hogy a megfelelő burger hús a boszorkány-égő fesztivál, ha van annyi erőforrás heverni?
  • Gyűjtsön össze értékes anyagokat és készítsen új tárgyakat. Bővítse temetőjét virágzó vállalkozássá. Segítsen magának - gyűjtse össze a környező területeken szétszórt értékes erőforrásokat, és fedezze fel, mit kínál ez a föld.
  • Küldetések és holttestek. Ezeknek a holttesteknek nincs szükségük ezekre a szervekre, igaz? Miért ne őrölhetné meg és adhatja el a helyi hentesnek? Vagy mehet megfelelő küldetésekre, te szerepjátékos.
  • Fedezze fel a titokzatos börtönöket. Egyetlen középkori játék sem lenne teljes ezek nélkül! Tegyen egy utat az ismeretlenbe, és fedezzen fel új alkímiás összetevőket - amelyek megmérgezhetik vagy nem mérgezhetik a közeli falusiak egész csoportját.
Údajov
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2018.08.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
tinyBuild Games
EAN číslo
DIGIG00070