Don't Starve Alone Pack

Don't Starve Alone Pack

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,72
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Ne éhezzetek egyedül csomag tartalmazza a Ne éhezz és a DLC-jét: Ne éhezz: Az óriások uralma, Ne éhezj: Hajótöröttek és Ne éhezj: Hamlet


NE ÉHEZZA Don't Starve egy kompromisszumok nélküli pusztai túlélési játék, tele tudományokkal és varázslattal.

Wilsonként játszol, mint egy rettenthetetlen úri tudós, akit egy démon csapdába esett és egy titokzatos vadonba szállított. Wilsonnak meg kell tanulnia kiaknázni környezetét és annak lakóit, ha valaha is szökni remél és hazatér.

Lépjen be egy furcsa és feltáratlan világba, tele furcsa lényekkel, veszélyekkel és meglepetésekkel. Gyűjtse össze erőforrásait a túlélési stílusának megfelelő tárgyak és szerkezetek készítéséhez. Játsszon utat, miközben feltárja ennek a furcsa földnek a rejtelmeit, ebben a kihívásokkal teli és idegesítő pusztai túlélési homokozós játékban.

NE ÉHEZZ: ÓRIÁSOK URALMANe éhezz: Az óriások uralma egy olyan bővítőcsomag, amely új karaktereket, évszakokat, lényeket, életközösségeket és egyéb kihívásokat jelent a Ne éhezj.

A Ne éhezzünk egész világa kibővült, és most még kompromisszummentesebb! Új rejtélyek, kihívások és tudományos újítások várnak felfedezésére. Kezelje jól az erőforrásait, mert a Ne éhezzünk pusztája megtanult néhány új trükköt.

NE ÉHEZZ: HAJÓTÖRÖTTA Klei Entertainment a CAPY-beli barátainkkal, a Superbrothers: Sword and Sworcery, Super Time Force és Below alkotóival áll kapcsolatban; hogy a Don't Starve rajongói eljussanak a legújabb egyjátékos bővítéshez: Don't Starve: Shipwrecked!

A Ne éhezz: hajótörött című filmben Wilson egy trópusi szigetcsoportban találja magát. Meg kell tanulnia újra és újra túlélni ebben az új életközösségben, amelyet új életközösségek, évszakok és lények töltenek be.

Ne hagyja, hogy a trópusi szellem hamis biztonságérzetbe sodorjon - lehet, hogy a világ más, de ennek ellenére egyenlő részei könyörtelenek és kompromisszumok nélküliak. Gyorsan meg fogja találni, hogy ezek a szigetek csordultig tele vannak olyan dolgokkal, amelyek meg akarnak ölni.

NE ÉHEZZ: HAMLETA Ne éhezz: Hamlet című filmben Wilson felfedezi az előkelő trópusi dzsungelben fészkelődő arisztokrata Pigmen elveszett városát.

Kívülállóként alkalmazkodhat-e a társadalomhoz? Szerezhet hírnevet és gazdagságot az elveszett ereklyék visszaszerzésével? Időzíted az Aporkalypse-t?

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.03.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Klei Entertainment
EAN číslo
DIGIG00047