Divinity Original Sin (Enhanced Edition)

Divinity Original Sin (Enhanced Edition)

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
20,34
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Gyűjtse össze partiját, és készüljön fel egy új, a gyökerekig tartó RPG kalandra! Beszélje meg döntéseit társaival; harcolj ellenségekkel körön alapuló harcban; fedezze fel a nyitott világot, és lépjen kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit lát. Csatlakozzon egy barátjához, hogy online játsszon szövetkezetben, és saját kalandjait készíthesse a nagy teljesítményű RPG eszköztár segítségével.


Az Istenség: Eredeti bűn című filmben egy fiatal Forrásvadász szerepet tölt be: az a feladata, hogy megszabadítsa a világot azoktól, akik a legvarázslatosabb mágiákat használják. Amikor belekezd egy rutinszerű gyilkossági nyomozásba, hirtelen egy olyan cselekmény közepén találja magát, amely az idő legszövegét fogja zakatolni.

A Divinity: Original Sin egy olyan játék, amely rengeteg szabadságot és rengeteg játékmechanikát ad a használatához vagy visszaéléshez. A játék epikus története a végső cél felé terelheti, de hogy miként jutsz el, teljesen rajtad múlik.

Vagy rajtad és egy barátodon múlik, mert a Divinity: Original Sin teljesen kooperatív módon játszható le, és online és helyi drop-in / drop-multiplayer-t is tartalmaz. A nagy kalandok még nagyobbak lesznek, ha megbízható harcostárssal osztják meg őket!

Az Enhanced Edition 1000 fejlesztést tartalmaz, beleértve az osztott képernyős kooperatív játékot és a Source Hunter DLC-t.

Minden szórakoztatóbb egy baráttal, és az Eredeti bűn sincs másképp! A be- és kikapcsolható multiplayer segítségével online vagy a nappaliban játszhat, helyi osztott képernyős szövetkezettel és vezérlőbarát felhasználói felülettel. Kalandozz együtt, vagy fedezzen fel teljesen más helyeket, közvetlenül ugyanazon a kanapén!

- Élvezze egymás mellett a kooperatív játékot barátaival, családjával és más világi repülőgépekből
behívott démonokkal - Unod már az egeret és a billentyűzetet? Kapjon teljes vezérlőtámogatást egy és két játékos számára az összes főbb platformon (PC, Mac, Linux)
- Hallgassa meg a világ életét teljes AAA hangátadással minden karakter számára
- Élvezzen egy nagyobb és jobb történetet új küldetésekkel, helyszínekkel és karakterekkel, új párbeszéddel.
- Fedezze fel az új harci stílusokat a Dual Wielding, Wands és Grenades segítségével - Próbáljon ki új játékmódokat, beleértve az Explorer módot (olyan játékosok számára, akik a történetre akarnak összpontosítani és / vagy műfajban kezdők) és a Honor módot (tapasztalt taktikák számára, akik készek szembesülni a brutális találkozásokkal), rejtvények és új szörnyek)
- Új és továbbfejlesztett felhasználói felület, grafika, animációk, hangok és vizuális effektek

  • Legyen része egy reaktív, élő és hatalmas nyitott világnak. Fedezzen fel sokféle környezetet, harcoljon mindenféle fantasztikus élőlénnyel, és fedezzen fel rengeteg kívánatos tárgyat.
  • Tapasztalja meg a parti és körökön alapuló küzdelmet. Manipuláljon a környezettel, és ügyességi és varázslatkombinációkat használjon sok ellensége legyőzéséhez: Használjon varázslatot, hogy eső essen az ellenségeire, majd villámvarázslatot varázsolva ropogósra sütjük őket.
  • Kísérletezzen különböző készségkombinációkkal, hogy tönkretegye a napot mind az ellenségek, mind a városiak számára.
  • Játssz egy barátoddal co-op multiplayerben. Döntsön együtt (vagy ne értjen egyet teljesen), mivel az interakció és a partnerrel való kapcsolat befolyásolja a játékot.
  • Fedezze fel egy mély és epikus történetet, amely az Istenség univerzumának kezdeteiben játszódott le. Nincs szükség előzetes tapasztalatra más Istenség játékokkal kapcsolatban. A játék jóval az elődei, a Divine Divinity és a Divinity II: The Dragon Knight Saga előtt zajlik, de a rajongók számára továbbra is ismerősnek fogja érezni.
  • Osztály nélküli karakterkészítéssel megtervezheti az Ön által választott karaktert. A végtelen elem-interakció és kombinációk a feltárást és a kísérletezést a szabadság egy másik szintjére emelik.
Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2015.10.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Larian Studios
EAN číslo
DIGIG00043