Crysis

Crysis

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,09
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Crysis
 , a jól fogadott trilógia első játéka, 2019-ben játszott első személyű lövöldözős játék, és a Far Cry szellemi utódja.

Ami egyszerű mentőakcióként kezdődik, az egy új háború csatatere lesz, miközben idegen betolakodók rajonganak egy észak-koreai szigetlánc felett. Erőteljes nanosuittal felfegyverkezve, minden szükséges eszközzel el kell érnie céljait. Legyen láthatatlan az ellenséges járőrök ellen, vagy növelje erejét, hogy hulladékot rakjon a járművekre. A fejlett mesterséges intelligencia vezérli ellenségeit, ezért játsszon okosan. Egy rossz ide költözés lehet az utolsó.

  • Alkalmazkodni a túléléshez - ?? Egy epikus történet egy folyamatosan változó környezetbe sodorja a játékosokat, arra kényszerítve őket, hogy taktikájukat és megközelítésüket alkalmazzák a csatatérek meghódítására, az újonnan befagyott dzsungeltől a nulla gravitációjú idegen környezetekig.
  • Öltöny - ?? A csúcstechnológiájú nanosuit lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben növeljék képességeiket a harctéren. A játékosok dönthetnek úgy, hogy fokozzák sebességüket, erejüket, páncéljukat és álcázási képességeiket, hogy kreatív taktikai módon közelítsenek a helyzetekhez.
  • Testreszabható fegyverek - A moduláris fegyverek hatalmas arzenálja példátlan ellenőrzést biztosít a játékosoknak játékstílusuk felett. Fújja le az ellenzéket kísérleti fegyverekkel, fedezze fel az idegen technológiát, és használjon egyedi lőszert a gyújtóvégű lövegektől a taktikai lőszerekig, amelyek némán elaltathatják az ellenségeket.
  • Veni Vidi Vici - ?? Az élethű ellenséges mesterséges intelligencia kihívja a játékosokat, hogy értékeljék a helyzetet és stratégiai megközelítést alkalmazzanak. Nem arról van szó, hogy a leggyorsabban kiváltó ujj van ?? a játékosokat arra hívják fel, hogy proaktívak legyenek a harcban, ne legyenek reaktívak.
  • Zero-G játékmenet - ?? Csatázzon egy szörnyű idegen faj ellen egy igazi nulla-gravitációs környezetben, ahol a fizika mindent megváltoztat, mivel a játékosoknak alkalmazkodniuk kell a Zero-G-ben való mozgáshoz, és harcolniuk kell a fegyvereik visszalökésével.
  • Következő generációs grafika - ?? A Crytek saját fejlesztésű CryENGINE 2 ™ technológiájával az alapoktól kezdve épített Crysis látványterve meghatározza a „korszerűt”, teljes DX10 támogatással és skálázható opciókkal, hogy szolid teljesítményt nyújtson a régebbi gépeken.
  • Nyitott, testesített világ - ?? Válassza ki saját útját a Crysis nyitott világában, akadályok megsemmisítésével, járművek vezetésével a VTOL-tól hajókig, és maga a környezet felhasználásával az ellenségei ellen.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2007.11.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIG00032