Cossacks II Anthology

Cossacks II Anthology

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,21
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Kozákok II Anthology
 tartalmazza kozákok II: napóleoni háborúk és a stand-alone kiegészítő csomag kozákok II: Battle for Europe .

II. Kozákok: Napóleoni háborúk:

II . Kozákok: Napóleoni háborúkban vezesse dicsőségbe 19. századi hadseregét a nemzetközileg is elismert kozákok: Európai háborúk ezen várva várt folytatásában. Akár Napóleon fegyelmezett "Grande Armée" -ként, a kitartó oroszok és kozák lóháborús harcosaiként, az osztrákok, britek, poroszok vagy egyiptomiaként harcolnak, a kihívások ijesztőek lesznek, amikor fegyvereket és taktikákat sajátítasz el a modern hadviselés újradefiniálása alatt.

- Hatalmas történelmi csaták - Harcoljon át a 19. századi csatákban, hatalmas seregek ütköznek változatos terepen és időjárásban.
- Változatos játék - Élvezze az Európa dominanciájáért folytatott stratégiai kampányt, kövesse a császárok és a tábornokok nyomdokait a történelem ihlette csatákban, vagy nyílt végű csatározásokban fejtse ki.
- Több a győzelem, mint a csata - Tanulja meg gazdaságilag legyengíteni ellenségeit, mielőtt az első muskéta röplabda kirúgna. Hamisítson szerződéseket, dolgozzon ki árulást, vagy egyszerűen vásárolja meg ellenfelei hűségét.
- Reális katonai morál rendszer - Csak a jól vezetett, jól felszerelt csapatok élnek elég sokáig ahhoz, hogy tapasztalataik növekedjenek és értékes harctéri eszközökké váljanak.

Kozákok II: Csata Európáért:

Kezdődjön a csata! ACossacks II: Battle for Europe kiegészítő folytatja a híres Cossacks II: Napoleonic Wars játékot. A napóleoni háborúk meglehetősen rövid történelmi periódusát ábrázolja. A napóleoni háborúk örökre megváltoztatták Európát, ami birodalmak kialakulásához vezetett, és véget vetett a kis államok közötti majdnem ezeréves állandó viszályoknak. A játék tömeges harcokat folytat ebben az időszakban a konfliktusokban érintett nemzetek ezer fős seregei között. A működési színházak Franciaországot, Nagy-Britanniát, Ausztriát, Oroszországot, Poroszországot, Egyiptomot és az eredeti játékban nem képviselt három nemzetet - Spanyolországot, a Varsói Nagyhercegséget (Lengyelország) és a Rajnai Államszövetséget - mutatják be.

Kozákok II: Harc Európáértrészletesen rekonstruálja az egyes nemzetek katonaruháinak fegyvereit és felépítését. Minden nemzet seregének megvannak a maga egyedi egységei és lehetőségei. A játék több mint 180 egységet, 190 épületet és 1200 növény- és állatvilágot tartalmaz. A harci rendszer kialakításakor figyelembe vették a 19. század eleji harcok sajátosságait, valamint a formációs rendelkezések és a csapatok moráljának értékét. Az akkori katonai parancsnokok által alkalmazott taktikai trükkök teljes mértékben tükröződnek a játékban. A fizikán alapuló "becsületes" golyó- és ágyúgolyós ballisztika-rendszer innovatív kiegészítője a kozák motornak. A motor további jellemzői közé tartozik a háromdimenziós tereprendezés, amely reális látványt nyújt a táj és a városok számára, és kihat a harci taktikára.

- Irányítsd a franciákat, az oroszokat, az osztrákokat, a briteket, a poroszokat vagy az egyiptomiakat - új fegyvereket és taktikákat sajátíts el egy olyan időszak alatt, amely újradefiniálta a modern hadviselés jelentését.
- Harcoljon át a 19. század történelmileg ihletett csatáiban, masszív seregek ütköznek különböző terepeken és időjárási viszonyok között.
- Valódi történelmi léptékű csaták több tízezer egységgel egy térképen.
- Reális katonai morálrendszer - A jól táplált csapatok tovább élnek és tapasztalataik növekedésével értékes harctéri eszközökké válnak, míg a heves és elsöprő ellenfelek, vagy a nagy távolságok menetelése a morál csökkenését okozza.
- A továbbfejlesztett diplomáciai eszközök segítenek az előnyöket biztosító szerződések létrehozásában.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2005.04.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Strategy First
EAN číslo
DIGIG00029