Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,85
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A RÉGI NYUGAT, 1864. Családjuk megmentése érdekében a McCall testvérek megölnek mindenkit, aki köztük áll és a legendás Juarez-arany között. 
De amikor a pénz csábítása és a nők tesztelik a köteléküket, vajon az általuk megosztott vér vastagabbnak bizonyul-e, mint a víz?

  • Legyél fegyvertény - Használj ki egy sor fegyvert, a különféle revolverektől a nehéz kaliberű ágyúkig és gépfegyverekig. Minden pontos lövés növeli a koncentrációt, ami lehetővé teszi a halálos lövési módok felszabadítását, ha túlerőben van - és még holtabbakat, amikor a testvérek együtt dolgoznak.
  • Fegyvertestvérek - Válaszd ki, hogy Ray vagy Thomas testet öltsön, mindegyik jellegzetes játékstílussal (közeli vagy hosszú hatótávolság), sajátos képességekkel (lasszó, dinamit stb.) És halálos fegyverek arzenáljával (kettős fegyverek, nagy hatótávolságú karabély, stb.). Használja ki erősségüket, és csak túlélheti az elképzelhető leghevesebb harcokat.
  • Magával ragadó nyugati élmény - Fedezze fel a megszelídítetlen mitikus Ónyugat hatalmas természeti tájait gyalog, lóháton, kocsikban és kenukban. Látogassa meg a betyárokkal teli ikonikus beállításokat. A McCall testvérek egy renegát Apache-vezérrel, egy kapzsi mexikói banditával, egy bosszúálló ezredessel néznek szembe - és ez csak néhány a rossz kezű gazemberek közül, akik a testvérek útjában állnak.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2009.01.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIG00024