Caesar IV

Caesar IV

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,94
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Üdvözlet Caesar! A Római Birodalomban újonnan alakult tartomány kormányzójaként kezdve a célja egyszerű: haladjon tovább a birodalom politikai létráján, hogy a következő Caesar legyen. Kormányzóként teljes ellenőrzése lesz a tartomány felett: beleértve a várostervezést, a pénzügyeket és a védelmet. Ahogy sikerül, új kihívásokat fognak kapni a Római Birodalom más tartományaiban, amelyek végül a birodalom szívében végződnek: Rómában.


A Caesar ™ IV több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalat csúcspontját képviseli a városépítő műfajban, így ez a végleges ősi városépítő. A lepedőket nem kell alkalmazni.

  • Építsd meg Rómádat: Építsd városod bármilyen elképzelhető kombinációban. Élvezze a több mint 100 egyedi szerkezet félelmetes dicsőségét.
  • Gazdasági ellenőrzés: Több mint 30 forgalmazható áruval, 10 iparággal, 4 piaccal és külkereskedelmi útvonallal a gazdasági lehetőségek hatalmasak.
  • Tapasztalja meg az életet az ókori Rómában: lépjen kapcsolatba több mint 75 egyedi karakterrel városában.
  • Harcfunkcionalitás: Vezesse át közvetlenül az irányítását légiói felett, akik harcban és kiképzésben szereznek tapasztalatokat, miközben elhárítják a barbár inváziókat.
  • Több mint 100 órás játékmenet: Karrier módot, önálló versenyszcenáriókat és homokozó módot is tartalmaz.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2006.10.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Sierra Entertainment Inc.
EAN číslo
DIGIG00023