Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,63
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Igaz történeten alapul. A normandiai invázió előtti híres légtérben játszódott, ahol Sgt. Matt Baker és a 101. légideszant ejtőernyősökből álló csapata szétszóródott a francia vidéken.


A történet kibontakozása során választania kell küldetése sikere és emberei - fegyvertestvérei - élete között.Fegyveres testvérek: Út a 30-as dombhoz el fogja meríteni a játékosokat Normandia történelmi, nyolc napos inváziójában - páratlan képekkel, hitelességgel, hangzással és játékmenettel.

  • Egyfajta: Fegyveres testvérek a 30-as dombig az egyetlen első személyű taktikai lövöldözős a második világháborúban.
  • Valódi katonai taktika: Az intuitív és könnyen használható osztagvezérlések mind a kemény, mind a mainstream játékközönség számára vonzóak.
  • Igazi katonák: Több mint 20 karakterből álló szereplőgárdával rendelkezik, mindegyik egyedi személyiséggel, megjelenéssel és stílussal rendelkezik.
  • Forradalmi AI rendszer: A szövetségesek és ellenségek a tűz és a manőver szokásos működési módjait alkalmazzák ellenségeik felfalására és megölésére.
  • Soha nem látott hitelesség: Történelmileg pontos és részletes csatatérek, események és felszerelések újrateremtve a Army Signal Corps fényképeiből, légi felderítő képekből és szemtanúk beszámolóiból.
  • Innovatív többjátékos: A játékosok az intelligencia és a készség csatájában háromfős AI csapatokat irányítanak izgalmas célok elérésére.
  • Díjnyertes csapat: Gearbox Software, a Half-Life Opposing Force alkotói és a James Bond: Nightfire, Counter-Strike és Halo (PC) fejlesztői.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2005.03.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIG00021