Ancestors: The Humankind Odyssey (EU)

Ancestors: The Humankind Odyssey (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Epic Games (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
22,27
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Ősök: Az emberiség Odüsszea egy harmadik személyű nyílt világ túlélési játék, ahol felfedezheti, kibővítheti és továbbfejlesztheti klánját a következő generáció felé, a Panache Digital Games ezen izgalmas új kalandjában.

Csatlakozzon az emberiség által ismert leghihetetlenebb odüssziához: az emberi evolúcióhoz. A 10 millió és 2 millió évvel ezelõtti idõszakra visszatekintve kezdje meg útját elõttünk, az afrikai neogén idõszakban. Fedezzen fel egy gyönyörű, mégis kíméletlen világot, kezdve a dzsungelben lévő faágakon keresztül, egészen az arany szavanna gyepeken átesett zsákmányig. Döntse el, milyen tulajdonságokat tanuljon meg és csiszoljon annak érdekében, hogy az ismereteket átadja a jövő generációinak, a kézműves eszközöktől a ragadozókkal szembeni kitérési taktikák fokozásáig. Csakúgy, mint a való életben, mindenképpen egyél, igyál és aludj, hogy életben maradj, és legyen energiád szembenézni az esetleges veszélyekkel.

Növeld a klánodat és találj erőt számokban, miközben haladsz az emberi evolúció kritikus evolúciós szakaszain. A választásaival megírja klánjának történetét, és meghatározza, hogy túl tudja-e élni evolúcióját.
Fedezze fel a könyörtelen Afrikát
Fedezze fel Afrika neogén világának soha nem tapasztalt világát, amely 10 millió évvel ezelőtt kezdődött az emberiség hajnalán. A buja dzsungelre néző fák előtetők tetejétől a szavanna aranygyepein át egy gyönyörű, mégis könyörtelen tájon lehet átmenni. Minden lélegzetelállító nézetnél vigyázzon az időjárásra, a ragadozókra és más veszélyekre, amelyek veszélyeztetik túlélését.

Terjessze ki területét és nője meg a klánját
Növelje túlélési esélyeit azáltal, hogy egyesíti fajának új tagjait és megszüli a jövő nemzedékeit. Irányítsd a klán különböző tagjait, kötéseket alakítson ki a családok létrehozása érdekében, és együtt dolgozzon a ragadozók megfélemlítésében az expedíciók során. Győzd le a félelmet, amikor ismeretlen helyeket fedezel fel területed bővítése érdekében.

Fejlődni több generáción keresztül
Fedezze fel az első hominidák fizikai és szellemi fejlődését, miközben felfedezi, megtanulja és túléli. A 10 millió és 2 millió évvel ezelőtti játék az első hominidák egyikeként játszik szerepet, és évmilliók alatt fejlődik az emberi evolúció kulcsfontosságú szakaszaiban. Tegyen döntő felfedezéseket és csiszolja a fizikai képességeket, amelyeket át fognak adni a jövő generációinak, például az Ardipithecus ramidusnak és az Australopithecusnak.

Válassza a Túlélés lehetőséget
Az evolúciót nem kőbe írták. Döntéseid alakítják, hogyan fogod legyőzni az akadályokat, gyarapodni a fajodon, és milyen tudást adnak át a jövő generációk. Koncentráljon konkrét tulajdonságokra, vagy válasszon kiegyensúlyozottabb megközelítést a túléléshez. A klán túlélési képességét közvetlenül befolyásolják a döntéseid, így minden játékos tapasztalata egyedi lesz.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2020.08.27
Régio
EUROPA
Kiadó
Private Division
EAN číslo
DIGIE00001
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges.
Op. rendszer: 64 bites Windows 7 Sp1
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Phenom II X6 1100T
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 760 (4 GB) vagy Radeon HD 7950 (3 GB)


AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges.
Op. rendszer: Windows 10 64 bites
Processzor: Intel Core i7-4770K vagy AMD Ryzen 5 1600
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 980 (4 GB) vagy Radeon RX 480 (8 GB)