Dwarflings

Dwarflings
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Lemmings találkozása a Lost Vikings-szel. A Dwarflings egy kőkemény klasszikus, ami mind az agynak, mind az ujjaknak kihívást nyújt. A játékban akár öt karaktert is irányíthatsz, melyek közül mind rendelkezik egy különleges képességgel. Az irányítás indirekt módon történik. Miközben a törpéid valós időben mozognak, te kezeled a sebességüket és a képességeiket, hogy minél többen túléljenek. A szabadság felé vezető úton nem csak ellenfelek hordáival, hanem barátságos, segítőkész szereplőkkel is találkozni fogsz.

A játék szorgos, bányászsisakot viselő törpék kalandjairól szól, akik az agyagot zúzzák az aranybánya zord folyosóin, amelyek talán sosem láttak napvilágot. A dolgos törpék sosem lustálkodhatnak. Egyikőjük hegyet mászik, és igyekszik nem leesni a szakadékba. Egy másik ásott egy gödröt, amelybe a harmadik beleesett, és nem tud kimászni. Valaki még egy követ is ejtett a barlang trolljának lábujjára. Neked kell ügyelned erre a káoszra.

Az agyafúrt feladványok és az öt szakállas indirekt irányítása sírásra, szenvedésre, a billentyűzeted eltörésére és az Anyukád emlegetésére kényszerít, hacsak nem teljesíted az utolsó szintet, hogy befejezd ezt a rémálmot. Egy ork börtönéből nem könnyű megszokni, főleg, ha egy ásó a legveszedelmesebb fegyvered…

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2017.03.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Starwind Games
EAN číslo
DIGI16010