Dusty Revenge:Co-Op Edition

Dusty Revenge:Co-Op Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,90
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A bosszú téged emészt fel , de a megváltás a töréspontodra taszít.

Játssz Dustyként, több fegyverrel hadonászó harcosként, aki készen áll szembenézni rengeteg törvényen kívüli bűnözővel, veszélyes lényekkel és a mindet uralkodó kíméletlen gonosz gazemberrel. Találkozzon útközben barátaival új fegyverekkel és tehetségekkel, utazzon át pazarul megrajzolt környezetekbe, és működjön együtt, hogy teljesítse csillapíthatatlan bosszúszomját. A játékosok két támogatót hívhatnak meg: Rondel tüzérségi támogatót, aki hatalmas rakétavetőivel tapossa az ellenséget, és McCoy éleslövőt, aki rengeteg ellenséget lop el lopva halálosan pontos puskájával.


Jellemzők:


- Stílusos 2D akcióharc keveredik egyedülálló támogató karakter képességekkel és eszeveszett platformozással.
- Egyedülálló szövetséges rendszer. Vegyél magadhoz nagy ellenséges klasztereket nehézfegyveres szakembered szövetségesével, vagy végezz precíz öléseket éles lövöldözős támogatásoddal, miközben számtalan kegyenc között verekedsz.
- Új helyi szövetkezeti mód és új játszható karakter, a „Kitsune”.
- Oldja fel az új „Boss Rush” módot, és tesztelje harci képességeit.
- Lenyűgöző látvány. A Dusty Revenge Co-op Edition 10 gyönyörű kézzel rajzolt környezettel és 8 különböző főnökharccal merít el.
- Új tartalom. A Dusty Revenge Co-op Edition új játszható karakterrel, új szinttel, új ellenségekkel és új főnökökkel gazdagodik.

Amit mások mondanak a Dusty Revenge-ről:


Destructoid
„Mindent összevetve egy sűrített 2D Devil May Cry 3-nak tűnik, ami nagyszerű dolog, és azt mutatja, hogy a PDDesignStudio valóban tud ügyesen megtervezni a technikai intézkedéseket.”

"Végig a művészet lenyűgöző, áttörve az indie stúdió határait és a nagy kiadási területre merészkedik."

Jay is Games
„A játék igazi zamatos részeinek egy kis időbe telik, amíg beindul (miért nem ott van a medve a hatalmas fegyverrel a kezdetektől fogva ?!), de ha egyszer megteszik, rájössz, hogy ez sokkal több, mint egyszerű oldalra görgető punchfest. ”

Mash azokat gombokat
„Hatalmas mozdulatsor, egyszerű megtanulható támadások, gyönyörű szakaszok, nagyszerű ellenséges és szinttervezés, valamint szórakoztató, egyedi filmzene. Nagyon sokat tesz azért, hogy a játék érdekes és változatos legyen a játékosai számára, amit nagyon kevés verekedőnek sikerül hatékonyan kihúznia. "

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2014.02.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
PD Design Studio
EAN číslo
DIGI16008