Duskers

Duskers
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,99
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Duskers-ben drónokat hajt egy elhagyott űrhajókba, hogy megtalálja a túlélés eszközeit, és összerakja, hogyan vált az univerzum óriási temetővé.


Fedezd fel
Ön egy drónkezelő, régi, szemcsés technikával körülvéve, amely egyetlen szemként és fülként működik a külvilág felé. Amit hall, egy távoli mikrofonon keresztül érkezik. Amit lát, az egyes drónok hogyan látják a világot. A mozgásérzékelők azt mondják, hogy valami odakint van, de nem mit. A parancsok kiadásakor pedig a parancssori felületen keresztül történik.


Adapt
Mindent meg kell keresnie a Duskers-ben, a drón-frissítések, a drónok és még a hajó-frissítések terén is. De veszélyes lények leselkednek ezekre az elhagyott hajókra, és a fegyverek ritkák, ezért elképzelhető, hogy okos módon kell felfedeznie egy katonai előőrsöt, csak mozgásérzékelő és csalit használva.

De még ha talál is rá módot, az érzékelő, amelyre támaszkodik, meghibásodhat, vagy kifoghatnak a csalik, még a drónjának kamerája is meghiúsulhat. A kedvenc stratégiát nem lehet sokáig kihasználni, ezért folyamatosan alkalmazkodnia kell.


Túlélni
A Duskers egy eljárási szempontból létrehozott univerzumban van, és amikor meghal, mindent elveszít. Nem csak azon kell aggódnia, hogy milyen veszélyek várhatnak rád a kihagyott személyek között, hanem üzemanyag vagy alkatrészek is fogynak a drónok és a hajó módosításához.

Egyedül vagy, elszigetelt az űr sötét pontjain. Csak akkor szedheti össze a történteket, ha átszitálja azokat a hajónaplókat, amelyek nem sérültek meg.

Jellemzők:


- A Command Line Interface kontroll herék és a hajó rendszerek
- fedezd eljárásjogilag generált elhagyott hajók és a világegyetem
- Frissítés és módosíthatja a herék a mentő meg nem találja
- Discover hajó rönk és összerak, mi történt

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.05.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Misfits Attic
EAN číslo
DIGI16001