Dunk Lords

Dunk Lords
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
22,14
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Lehet, hogy tudsz labdázni, de tudsz harcolni? A Dunk Lords egy kettő elleni kosárlabda beat-em, melyen felülről érkező speciális mozdulatok, pusztító bunkók és játékváltó felszerelések találhatók. Válasszon a 20 legrosszabb bálozó közül, amelyek mindegyike egyedi különleges támadásokkal és képességekkel rendelkezik, és harcoljon a különféle veszélyekkel teli pályákon.

Szerezzen fölényt, amikor Slice hatalmas digitális robbanásával csap össze az ellenfelekkel, vagy csapdába ejti a nagymama lekvárjába játékosokat, mint Frank epret. De azért, hogy a verés tovább menjen, még különlegesebb támadásokat kell megszereznie magasröptű szemétekkel vagy magabiztos döntőkkel. Pontszám a pályán lévő lövésből, hogy további bónuszokat gyűjtsön össze, mint például pénz, extra pontok és még sok más. A megafotóspárnák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy hatalmas méretűvé növekedjenek, és a plafonon átdőljenek.

Még mindig nem elég erős? A játékosok olyan eszközöket is vásárolhatnak, amelyek növelik képességeiket. Képzelje el, hogy olyan cipőket fűz fel, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhonnan elsüllyedjen a hárompontos vonal belsejéből, illik mágneses páncélba, amely laza golyókat húz maga után, vagy csúszik kísérteties kesztyűre, és kísérteties felvételeket készít, amelyeket nem lehet megakadályozni.

Az Arcade Mode , játék pickup games lokálisan 1-4 játékos.

A Gauntlet Mode , próbálja megnyerni négy játék egy sorban 1-2 játékos a törekvés a magas pontszámot. Egy veszteség és kész.

A Story módban , vezesse a tehetséges fiatal csillag Slice és barátai a kísérlet, hogy váljon igazi Dunk Lords. Játsszon keresztül a Story Mode egyetlen játékossal vagy egy barátjával.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Sport
Megjelenés
2020.03.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Story Fort
EAN číslo
DIGI15998