DungeonTop

DungeonTop
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
54,53
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Egy szélhámos fedélzetépítő játék asztali csatákkal! Válasszon hősöt és hűséget, majd merüljön el a börtönben, és csatázva építse fel fedélzetét!

A DungeonTop a roguelike deckbuilding műfaj újszerű felvétele, amely szűk asztali csaták ízét hozza a keverékbe. Használjon okos tábla taktikát az előnyök megszerzéséhez, mint például a hatótávolság, a szélek, a tankolás és a rohanás.

A jutalom kockázatának egyensúlya mindkettőtöket üdvözli a csatán kívül. A Haladás a DungeonTop-ban két dolgot jelenthet: több arany megragadását vagy több szörny legyőzését! Játsszon a maga módján. Ravaszságra, sebességre vagy erőre épít? A börtönben hozott döntéseid közvetlenül befolyásolják a túlélés esélyét!

Vannak üzletek, amelyek frissítik a kártyákat, valamint azok eltávolításának módja és rengeteg zsákmány hozzáadható. A börtönben való kalandozás lehetővé teszi a hős szintezését, a felszereléshez szükséges erős fegyverek, a használati tárgyak és a tehetségek elsajátítását. Építsd meg egyedi fantáziadarabodat azáltal, hogy körültekintően döntesz arról, mit kell megtanulni, mit kell eldobni és kivel kell harcolni.

A hősosztály kiválasztása hatással lesz a játékstílusára és a varázslatokra, míg a választott hűség befolyásolja, hogy milyen csatlósokkal kell megküzdenie. Rengeteg eredmény, kincs található, arany gyűjthető és több mint 800 nagyszerű kártya nyitható meg.

A Spellsword Cards univerzum harmadik részeként a DungeonTop órákon át rengeteg fedélzeti építési lehetőséget fog feltárni, és folyamatosan találni fog új, ötletes módszereket a táblán való és a sikertelen sikerre!

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2020.06.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
One Up Plus Entertainment, Surefire.Games
EAN číslo
DIGI15996