Dungeons & Robots

Dungeons & Robots
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,68
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Dungeons & Robots egy online akció-lövöldözős RPG, ahol a játékosok különböző ellenségekkel harcolnak, erőforrásokat gyűjtenek és uralják a területeket. A szolgáltatások közé tartozik a gyors ütemű harc; kidolgozott kézműves és leltározási rendszer; testreszabható karakterek, fegyverek, páncélok, erők és készségek; eljárási szempontból létrehozott környezetek és elemek; szóló küldetések, 1-4 játékos szövetkezet és céhek. Fedezze fel ezeket a futurisztikus börtönöket, hogy harcoljon, meghódítson és uralkodjon.

Jelenlegi jellemzők:


- 1-4 Multiplayer - Keresse meg a helyzetét, fedezze fel a hatalmas tömlöcöket, hajtson végre küldetéseket, és támaszkodjon területére.
- Eljárási szempontból generált szintek - Kényszerítsen arra, hogy éberek maradjanak, és remélem, hogy csapata hátradől
- Véletlenszerűen létrehozott felszerelés - Lehetővé teszi különféle elemek kiválasztását, amelyek a legjobban megfelelnek a játékstílusának, és hatékonyan fejlesztik a karakterét.
- Környezet - Navigáljon a szörnyekkel fertőzött tömlőkben és barlangokban, hogy megölje az ellenséget és értékes kristályokat gyűjtsön.
- Testreszabás - A moduláris megközelítés lehetővé teszi a karakter, a páncél és a fegyverek testreszabását.
- Céh - Csatlakozzon egy céhhez, hogy gyorsabban frissítse karakterét, meghódítsa és irányítsa területét, és versenyezhessen más céhekkel.
- Crafting - Gyűjtsön kristályokat és készítsen "Legendary" elemeket a karakter frissítéséhez és egy erőteljes robot létrehozásához.
- Fegyverek - Védje társait, és törölje el ellenségeit 7 félelmetes fegyver kategóriával.
- Enemies - Csatázzon meg sokféle agresszív ellenséggel, és gyors ütemben találkozzon epikus főnökcsatákkal.
- Single Player - Fedezze fel a környezeteket, gyűjtsön kristályokat, vegyen részt heves csatákban és frissítse karakterét.


Jellemzők a fejlesztésben:


- Szintek és térképek - 2 hatalmas további tömlöc.
- További tartalom - karakterek, fegyverek, páncélok és ellenségek.
- Módok - PVP mód, 1 vs.1, 4 vs 4 és Free Arena.
- Kereskedés - Aukciós Ház.
- Válassza a További szolgáltatások lehetőséget - Teljes vezérlő támogatás, továbbfejlesztett lejátszói kommunikáció és párosítás, valamint optimalizált hálózati funkcionalitás.


Történet - Háttér:


A Föld bolygó, az egykor gyönyörű kék ​​földgömb és virágzó civilizáció ma már nem más, mint pusztaság. Az élet semmilyen formáját nem képes fenntartani, a lakosságnak azonban nélkülözhetetlen lakhelye van, és a túlélésért küzd. Nincs hová menekülni, egyetlen lehetőségük egy távoli űrtelep, a Planet TSI-5, ahol a sötétség kézzelfogható, és az ismeretlen átjárja a levegőt.

Megérkezésük után a telepesek felmérik ezt az idegen területet, és kristályos formában ásványi anyagba botlanak. További vizsgálat után nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem hétköznapi kristály. Sok időt fordítanak ennek az ásványnak a tanulmányozására és kísérletezésére, és végül a kristályok összetételét dekódolják, feltárva a bennük rejlő hihetetlen erőket. A kutatók továbbra is vizsgálják a leghatékonyabb módszereket a különféle energiák kinyerésére ezekből a kristályokból és számos alkalmazásukból.

Tiszta kristálynak nevezik, egy meglehetősen egyszerű elnevezés olyasvalaminek, amely az emberi faj előtt soha nem tapasztalt erőket megtartja; a portálok párhuzamos világegyetemekhez való megnyitásának ereje.

Nyilvánvalóvá válik, hogy a tiszta kristály a túlélés kulcsa és erőforrás, amely méltó háborút indítani. A gyarmatosító mérnök egy hatalmas robotok klánja, amelynek feladata vadászni a közeli bolygókra a tiszta kristály nagy lerakódásai miatt. Kimerítő kutatás után bolygót fedeznek fel rengeteg tiszta kristály lerakódással. Ennek a bolygónak a lakói azonban felkészültek arra, hogy megvédjék azokat a betolakodókat, akik el akarják rabolni értékes ásványaikat. Ön az egyik robot, és most azt a feladatot kapta, hogy biztosítsa és szállítsa vissza ezt a tiszta kristályt az 5. ÁME-be.

Készíts egy Céhet, harcolj egy háborúban, és vidd haza. alkotásod egyetlen célja.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2016.02.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Digital Tribe
EAN číslo
DIGI15955