Dungeon Lurk II - Leona

Dungeon Lurk II - Leona
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,79
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Akció puzzle kalandjáték, amelynek gyökerei a klasszikus „Point & Click” műfajban találhatók. Szánjon rá időt, és fedezze fel a környezetet, hogy találjanak rejtvényeket. Nagyítson részletes területekre, hogy megtalálja azokat a titkokat, amelyek lehetővé teszik a játék előrehaladását.
A történet

Ceghran, a rettegő király egy börtönkirályságot épített fel urainak elhelyezésére, lelkek felhalmozására, varázslatos tárgyak létrehozására és félelmetes légiók alkotására. Ceghran urai lelket gyűjtenek, hogy rekonstruálják lényét. Ha Ceghran sikeres lesz az egésszé válni, akkor a világ szorongatni fogja. Most rajtad múlik, hogy megállítsd-e Ceghrant és Urait abban, hogy ne okozzanak káoszt az egész birodalomban. Beépített 3D környezetekkel. Könnyen kezelhető, grafikus intenzív grafika, rejtvények, érmegyűjtemény, hanghatások, véletlenszerű zsákmány, véletlenszerű rejtvények, véletlenszerű történetek, véletlenszerű ívások, RPG stílus, progresszív elemek.


Jellemzők:


- Felülről lefelé néző művelet: Ez a játék felülről lefelé rögzíti a játékost, abszolút módon látva az összeset.
- Többszörös vezérlés támogatása: A Dungeon Lurk II számos különböző módon vezérelheti a karaktert, beleértve a WASD-t, az érintőképernyőt a mozgatáshoz, az egérkattintással a mozgatást, a képernyőn megjelenő joystickot és a játékvezérlőt.
- Többnyelvű támogatás: Több mint 50 nyelv támogatott (gépi fordítás a legtöbb nyelven).
- Hagyományos kalandstílus: Menjen vissza az időben, és élje át a kalandjáték műfajait frissített mechanikával és grafikával.
- Élő akció kivágott jelenetek : Tapasztalja meg a rejtvényfejtést élő akció előadásokkal és élvezze a pillanatot.
- Action Movement Puzzles: Egyes rejtvények megkövetelik a kéz-szem koordinációját a túléléshez vagy a rejtvény megoldásához.

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.10.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Keys of Nine Entertainment
EAN číslo
DIGI15928