Duke Nukem Forever Collection

Duke Nukem Forever Collection
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,89
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Magába foglalja:

  • Alapjáték
  • Duke Nukem Forever - Üdvözlet az Icons Parody Pack DLC-vel
  • Duke Numek Forever - The Doctor Who Cloned Me DLC

A király visszatért!

A herceg elkapva, megrakva és készen áll a cselekvésre, epikus szamárrúgást, hatalmas fegyvereket, hatalmas robbanásokat és tiszta hamis szórakozást nyújt!

Vedd fel árnyalataidat, és lépj be Nukem herceg csizmájába. Az idegen hordák betörnek, és csak Duke mentheti meg a világot. Malaczsaruk, idegen zsugorsugarak és hatalmas idegen főnökök nem akadályozhatják meg ezt az epikus hősöt abban, hogy elérje célját: megmenteni a világot, megmenteni a csajokat és rossz szamár lenni.

A király a legmagasabb szintű fegyverek arzenáljával, non-stop akcióval és soha nem látott szintű interaktivitással érkezik. Órákig tartó cselekvéssel és testes, többjátékos módok széles választékával biztos lehet benne, hogy a szórakozás folytatódik.

Sztori

Az idegen gazemberek nem először tanultak meg leckét? Duke már egy ideje szünetel, visszarúgja magát és franchise-on szerzi magát annak a hírnévnek, amelyet a Föld megmentése óta szerzett az első inváziótól. Az idegenek ismét visszatértek a Földre, elrontva Duke édes szokásait, a piszkos szabadidős szokásokat.

Az idegen betolakodók ellopják a Föld nőit, főleg a dögöseket! És itták Duke sörét. Ez. Szokás. Állvány. Amint Duke az idegen hullámain küzd, az egykor gyönyörű szerencsejáték-menedék és a Duke Nukem franchise-láncok omladoznak a szeme előtt. Ideje elhozni a fájdalmat!

Jellemzők

  • Bust a But: Duke nem húz ütéseket. A Duke játék közben állandóan vidám egybetétes áramlatok teszik ezt hangosan jó idővé.
  • Interaktivitás a világon: Töltsön el annyi időt, amennyit csak szeretne, karikákra, súlyemelésre, flipperre, medencére, légihokira és résidőkre.
  • Méret és változatosság: Robbanásveszélyes FPS-akciókkal, különös beállításokkal, vezetéssel és rejtvényfejtéssel teli - a játékosok soha nem fogják megunni a végtelen szórakozást.
  • Többjátékos, mint senki más: A klasszikus módokat Duke csavarral készítik újra. Zsugorítsa, összezsugorítsa, fagyassza le és törje szét az ellenfeleket, vagy csak rakétával törje össze őket.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.07.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
EAN číslo
DIGI15905