Dropsy

Dropsy
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,68
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Miután egy halálos cirkuszi tűz összetöri világát és elrontja a nevét, a Dropsy the Clown egy önfelfedező útra talál egy olyan történeten keresztül, amely a szeretet és a kéretlen kedvesség témáit használja fel. Apja súlyos betegséggel és a világnak hátat fordítva az egykor ünnepelt bohócnak, Dropsynak segíteni kell a rászorulókon, át kell ölelnie az idegeneket és sötét titkokat kell feltárnia a megváltás kanyargós útján. Ja, és a Dropsy is beszélhet állatokkal.

A Dropsy egy nem hagyományos felvétel a klasszikus point and click kalkulációs képletre, amelyben a játék örökké gondtalan névadó bohócának főszereplője áll, miközben egy gazdag részletgazdag világot fedez fel, amely színes karakterekkel és baljós titkokkal teli, és közben ölelgeti az öleléseket. Ahelyett, hogy az egyes narratívákon vezető játékosokat vezetnék, a játékosok szabadon dönthetnek arról, hogy mely kalandpályákat szeretnék felfedezni egy nyitott világban, és a saját tempójukban össze tudják rakni a rejtvényeket.

- Nyílt világú kaland - A játékosok szabadon választhatják meg, hogy mely kalandpályákat szeretnék felfedezni egy nyitott világban, és sok rejtvényt és történetdarabot össze tudnak rakni, akárhogyan is.

- Szövegmentes élmény - Kommunikáljon egy furcsa és színes karakteres szereplővel a vizuális ikonok innovatív felhasználásával, a hagyományos szöveges párbeszédfák helyett.

- Rejtvények és ölelések - Kihívó rejtvények és összetett gondok állnak Dropsy és a burkolt múlt mögött rejlő titkok között. Okos gondolkodással, gyengéd ölelésekkel és állatbarátai segítségével Dropsy legyőzheti a rosszat és elnyerheti a körülötte lévő emberek szívét.

- Evocative Soundtrack - A kiindulási terület szelíd elektromos zongora- és szaxofondallamaitól kezdve a vámpírvadász mocsárfalu dub reggae-dalaitól egészen a végjáték-szekvenciák kvázi-prog-rockjáig, Chris Schlarbig és övéig visszhangzott dub reggae-számokig. minstrels együttes a játék minden területének megadja a hely sajátosságát.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.09.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
EAN číslo
DIGI15876