Driftland: The Magic Revival

Driftland: The Magic Revival
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,99
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az ősi mágusok közötti pusztító háború után egy hatalmas varázslat tartja össze az összetört Driftland bolygót. A civilizáció és a bolygó életének pusztulásával szembesülve a harcoló frakciók fegyverszünetet írtak elő és megpróbálták helyrehozni a károkat - de már késő volt. Azáltal, hogy minden megmaradt varázslatukat erőteljes varázslatra használták, sikerült viszonylagos egyensúlyban tartaniuk világukat.

Sok sötét korszak telt el, de amikor minden elveszettnek tűnt, ismét megjelent egy reménysugár: új mágiaforrások jelentek meg, és új mágusok születtek az egész bolygón. Most, amikor a szunnyadó konfliktusok ismét felszínre kerülnek, ez az újra felfedezett erő meghatározza, hogy a Driftland helyreálljon-e korábbi dicsőségében, vagy teljesen kitöröljék a kozmoszból.

Ön felveszi a Mage Overlord szerepét, saját kastélyával, tornyával és egy kis birodalommal az egyik szárazföldön. Egyedülálló képességeiddel felfedezheted az eljárással létrehozott világot, és összekapcsolhatod az úszó földeket, hogy bővítsd királyságodat.

A játékmenet az összes egység általános céljainak meghatározására összpontosít, anélkül, hogy mindegyiket mikroszerűen kellene kezelni. Az ön parancsnoksága alatt álló harcosok, íjászok és mágusok képesek megszelídíteni és meglovagolni a különféle repülő állatokat, és különféle légi egységeket hozhatnak létre.

- Procedurálisan létrehozott világ
- Erőforrás- és varázsalapú gazdaság
- A szétszórt földterületeket varázslattal mozgassa és terraformálja
- Szelídítsd meg a sárkányokat és más lényeket
- Fedezze fel és harcoljon ugyanazon a térképen
- Tűzzön ki célokat az egységek közvetlen irányítása helyett
- Egyjátékos, kampányok és többjátékos

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.04.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Star Drifters
EAN číslo
DIGI15862