Dreamscaper

Dreamscaper
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
13,96
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

ÁLOM. MEGHAL. ÉBRED. ISMÉTLÉS.

A Dreamscaper egy Roguelite, amely kevergeti a verekedők, a felülről lefelé lövők és a börtönmászók elemeit. Minden álom egy másik börtön egy folyamatosan változó világban, egyedi események és kihívások sokaságával. Játsszon Cassidyként, merüljön el a tudatalattijában, és vállalja a szürreális rémálmokat, amelyekkel viaskodik, hogy megmentse a sötét sors elől.


Jellemzők:


- Lean a rémálmok, és a rohanás permadeath a szövetségese.
- Használja világos hatáskörét , hogy manipulálják az elemek, lánc tér, és még időt irányítani magát.
- Battle főnökök , hogy testesítik Isolation, Fear, Negativitás, veszteség és így tovább.
- Frissítsen szürreális cikkek sokaságát, és fedezzen fel hatalmas tárgyakat.
- Élje Cassidy ébrenlétét, és fedje fel történetének rejtélyét .

MESTER MÉL KÜZDELEM RENDSZEREK
A gazdag, kiterjedt harci rendszer , amely jutalmazza a képzett játszani. Használjon gondos pozícionálást, pontos időzítést és gyors reflexeket az ellenségek legyőzéséhez rengeteg harci lehetőséggel.

A Dreamscaper minden fegyverosztálya egyedülálló, kezdve a föld rémálmai alatt történő rendezésétől egészen a jojó ostorozásáig az arcukba. Számtalan módja lesz a harc megközelítésének.

Az ellenségek és a Dreamscaper főnökei Cassidy negatívabb érzelmeit mutatják be . Győzd le ezeket a halálos ellenségeket, hogy megtisztítsd a körülötte lévő sötét miasmát.
LÉPJEN A NIGHTMARE-n

Kalandozzon gyönyörű, kísérteties álmokon keresztül, hogy felfedezhesse az el nem mondott titkokat, legyőzze a rémálmokat és frissítse felszerelését, miközben feltárja Cassidy történetét, miközben elmélyül a tudatalattijában. Minden álom egy újabb pillantás Cassidy emlékeire és élményeire.

Élje Cassidy ébrenlétét, és kössön barátságot a körülötte lévő emberekkel. Empower Cassidy azok remények és emlékek eloszlatni sötétjében rémálmok.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2020.08.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Afterburner Studios
EAN číslo
DIGI15851