Dream Detective

Dream Detective
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,28
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az Álomdetektív egy rendkívül interaktív nyomozati játék, saját egyedi, kézzel rajzolt művészeti stílusával. Haladjon át az Álomföldön, és fedezzen fel rejtélyeket, mindegyik saját csavarral és furcsasággal egészítheti ki kalandját! Legyen vezető nyomozó, és szeressen bele egy titkokba burkolt világba!

Játéktörténet:


Allie nyomozó kedden délután váratlanul Álomföldön találta magát. Később megállapította, hogy az idő ezen a helyen instabil - drága Time Cystalját ismeretlen tolvajok darabokra törték szét. Az álmok birodalma káoszba merült, de Allie megkezdte az elveszettek helyreállítását és a béke megteremtését a földön ...

Játék jellemzők:


- Egyedülálló, lenyűgöző álomjelenetek, amelyek áthidalják a világot a valóság és a képzelet között!
 -Egy elegáns művészeti stílus rejtett részletekkel, hogy a végső objektumkereső játékélményt elhozza.
- Növekedj együtt a főhőssel, végigvezetve az útjukat a döntéseiden keresztül. Építsd újra az Álomföldet és díszítsd a saját kastélyodat.
- Egy buja világ, tele gazdag játékmenettel és tartalommal! Több mint 200 gyönyörűen megtervezett, kihívást jelentő szint, még többet terveztek kiadni. Maradjon velünk!
- A párbeszéd több ezer sora, az élet minden területéről érkező változatos karakterekkel, akik mindegyike arra vár, hogy megossza történeteit ... és titkait. Fedezze fel közel 100 000 interakciót és szöveget utazása során!
- Testreszabhatja karakterét több száz jelmezzel, fedezze fel a titkos tündéket, és fedezze fel az Álomföldet sújtó rejtélyeket - szíved szerint gyűjtheti.

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2019.12.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Century Game
EAN číslo
DIGI15841