DreadOut Collection

DreadOut Collection
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,77
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A csomag három elemet tartalmaz: DreadOut, DreadOut Soundtrack és Manga DLC, DreadOut: Keepers of The Dark

DreadOut

Amikor az alkony elhalványul. Ahol sötétség uralkodik.

A DreadOut egy harmadik személyű természetfeletti horror játék, ahol Linda, középiskolás diákként játszol, aki csapdába esett egy régi elhagyott városban. Megbízható okostelefonjával felszerelve harcol a félelmetes találkozások ellen, és rejtélyes rejtvényeket old meg, amelyek végső soron meghatározzák a sorsát.
Segítsen leküzdeni az előtte álló kihívásokat. Túlélje a rettegést!

Amikor egy középiskolás diákcsoport tévútra tért egy terepen, valami egészen váratlan dologra bukkantak. Rég elfeledett város, amely békés álomban rekedt. Amit nem vettek észre, az ott lapul. És ami ártatlan sétának tűnt, katasztrófává válik, amikor az eldugott város felfedi sötét és szörnyű titkait. A baljós erők jelenléte túl van a létezésükön.

Az egész Lindának szól. Ismeretlen erők keveredését fogja tapasztalni, amelyek önmagából fakadnak. Ezek az új megtalált képességek lehet csak az egyetlen módja annak, hogy megmentse saját és barátai életét.

DreadOut: A sötétség őrzői

Itt az ideje, hogy más módon tapasztalja meg a DreadOut-ot.

A DreadOut: A Keepers of the Dark egy új önálló horrorjáték, amely a DreadOut univerzumban játszódik. Ebben a hiányzó fejezetben Linda-nak segít abban, hogy szembenézzen a DreadOut világ kihívásaival.

Kövesse azt az eseményt, amelyben Lindát a Piros titokzatos hölgy szállította a Tükör birodalmába. Világok portálja, amely összeköti 8 kísértetjárta uralommal, ahol 13+ borzalmas szellem készen áll a lehető legfélelmetesebb módon üdvözölni. Semmiben sem állnak meg, hogy meghiúsítsák fő célkitűzésedet: A túlélést!

Tehát készítse elő okos telefonját és tükörreflexes fényképezőgépét, és válassza okosan az útját. A nyitott ajtók döntik el Linda sorsának kimenetelét.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Digital Happiness
EAN číslo
DIGI15835