Dragon: A Game About a Dragon

Dragon: A Game About a Dragon
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,95
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Legyen sárkány ebben a gyönyörű kézzel rajzolt kalandban!

Sárkány barátnőjét a gonosz király lesütötték, és csak Ön segíthet neki megtalálni! Használd a sárkányerődet, hogy harcba indulj és szembeszállj lovagokkal, katonákkal és más tekintélyelvű elemekkel, hogy véget érj a napnyugtáig. Hé, a sárkányok is megérdemlik ezeket.

Repülj, lélegezz, kincseket gyűjts és egész nap nézz szemetes beszélgetéseket, mint egy igazi sárkány. Lépjen be egy nyelvrõl világra, amely garantáltan mosolyt csal az arcára!

Játszd ezt az akció-RPG-t a saját tempódban! Ha a karmának többet kell ütnie, akkor csak egyengesse őket. Ha úgy gondolod, hogy elég jó vagy ahhoz, hogy anélkül dobálj le a főnökökkel, akkor több erő veled. Gyűjtse össze az aranyat és a kincseket, hogy növelje erejét, így nagyobb ellenségeket vehet magához ... vagy fejjel ugrhat és egyedül a képességeivel győzheti le! Minden a választás szabadságáról szól.

A 16 bites kortól kezdve a klasszikus akció-RPG-k ihlették, minden korszak játékosai szórakozni fognak a DRAGON: A játék a sárkányról. Kérjük, élvezze ezt a bájos és könnyed mesét a barátságról, a kapzsiságról és a szeretetről, mindezt a sárkány szemszögéből nézve.


Jellemzők:


- Te vagy a sárkány: Nincs több hősiesség, csak azért vagy itt, hogy kincset lopj és összekapcsolódj hercegnőkkel.
- Kézzel készített, kézművesek által tervezett szintek: Minden szakasznak megvan a maga egyedi témája és esztétikája, ami szórakoztatóvá és egyedivé teszi!
- Fedezze fel és fedje fel titkait: Találjon rejtett kincseket, hogy növelje erejét és felszabadítsa a különleges képességeket!
- Menekülni a linearitás korlátai elől: Nincs kedve ellenségekkel küzdeni? Vegyük a kirakós utat szörnyek nélkül!
- Ragyogó zenei partíció: Élvezze a Zack Parrish által a Valdis Story hírnevéből összeállított filmzenét!
- Játssz a nyelveden: SÁRKÁNY: A játék a sárkányról tartalmaz angol, japán, német és hawaii kreol angol nyelvet! Igen, komolyan.
- Beépített vezérlő támogatás: Játsszon egy olyan játékot, amelyet a 16 bites korszak ihletett, ahogy Isten szándékában áll.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.04.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
IPBuilders
EAN číslo
DIGI15818