Door To Door

Door To Door
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,18
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Háztól házig dobja a játékost a Rendészeti Minisztérium Lounge negyedébe, egy túlságosan dicsőített bürokratikus metropoliszba, tele Jazzzel és fénnyel. Ők egy "Bixby" nevű ügynök szerepét fogják betölteni, egy nyomozót, aki a minisztériumban dolgozik a "Javítás függőben" néven ismert osztályon. Bixbynek több olyan esetet is felajánlanak, amelyek egy kényelmes sétát jelentenek a Rendészeti Minisztérium által kínált sötét, de színes és szatirikus környezetben. Csak annyit kell tennie, hogy kilép az irodájából, hogy kaotikus pörgést hajtson végre egy retro-jövő városban, amelyet Terry Gilliam 1985-ös filmje, a "Brazil" ihletett .

Főbb jellemzők:

Welcome Back, Bixby: Játssz Bixby nyomozóként, a Ministry Of Order "Javítás függőben" ügynökeként. Válasszon a "Case-Files" változatos listájából, és minden alkalommal tapasztaljon valami mást.

Üdvözöljük a Lounge-ban: Tegyen egy sétát a Rendészeti Minisztérium élénk és bőséges Lounge District-jén. Végezze el a célokat a saját tempójában, és fedezze fel szabadidejében a környezetet.

Különböző színű cső: A Rendészeti Minisztérium története csak olyan mélyreható, amennyire csak szeretné. Különféle ismertetési módszerekkel meg lehet oldani azokat az igazságokat, amelyeket ez a hely tart a legkedvesebben.

Palim, Charizmo: A "Charizmo" egy segítő bot és Bixby barátja, akit megbecsült állomásáról parancsolva a térképen több helyre vezetheti a játékost.

Szintetikus autópálya: Ha eleged van a festői útvonalból, és egy kicsit több változatosságra vágysz a célkitűzések teljesítése során, akkor csak annyit kell tenned, hogy belépsz a térképen található néhány buszállomás bármelyikébe az azonnali "gyors utazáshoz".

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2016.08.02
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
CD Jones
EAN číslo
DIGI15713