Doom 3 BFG Edition

Doom 3 BFG Edition
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,20
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A DOOM 3 BFG Edition a végső olyan játékgyűjtemény, amely meghatározta az első személyű lövöldözőket, beleértve a DOOM, a DOOM II, a DOOM 3 és a DOOM 3: A gonosz feltámadása és az Elveszett küldetés.


Főbb jellemzők:


Classic Remastered:

Az id Software fejlesztette ki, az eredeti csapat, amely a franchise örökségéért felelős, a DOOM 3 BFG Edition Steam teljesítményeket, továbbfejlesztett megjelenítést és világítást, valamint új ellenőrzőpont-mentési rendszert kínál, amely egyenletesebb haladást tesz lehetővé a játék során. Az id finombeállította a kezelőszerveket, hogy még nagyobb intenzitást nyújtson a DOOM egy- és többjátékos élményébe, és minden DOOM 3 játékban megtalálható az új páncélra szerelt zseblámpa, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerre világítsanak meg a sötét sarkokban és robbantsák meg az ellenségeket.


Lenyűgöző 3D-s látvány:

 

A DOOM 3, a Gonosz feltámadása és a vadonatúj „Elveszett küldetés” mind sztereoszkópikus 3D-re lett optimalizálva (támogatott hardvereken), tovább merítve a lejátszót e rémisztő horror remekmű démoni világában.


Az elveszett küldetés:

DOOM 3 BFG Edition egy teljesen új fejezetet tartalmaz a DOOM 3 élményében - „Az elveszett küldetés”, amely nyolc szívdöglesztő egyjátékos szintet és egy teljesen új történetet tartalmaz, amelynek játékosai ismét a játék szélén lesznek ülések.


Végső kollekció:

Különleges bónuszként a DOOM 3 BFG Edition az eredeti DOOM és DOOM II játékokat is magában foglalja, ez lesz a forradalmi játékok végleges gyűjteménye, amelyet az id Software, az első személyű lövöldözős műfaj úttörő stúdiója fejlesztett ki.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.10.19
Régio
EUROPA
Kiadó
Bethesda
EAN číslo
DIGI15694