Dizzy Dungeon

Dizzy Dungeon
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,11
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Hősök csata nélkül, börtönök szörny nélkül. Szédüléses

világ - készülj fel a szédülésre. Ebben a világban megvan a képessége, hogy megváltoztassa a gravitáció irányát. Egyszerű szavakkal: forgasd meg a világot, forgass mindent.
A börtönből néhány tárgy leesik, és néhány nem. Gyorsan forogjon és mozogjon, változtassa meg a börtön szerkezetét, tisztítsa meg vagy építsen utat a kijárathoz.

Dangerous Dungeon - Egyáltalán nem szörnyeteg, de mégis tele van gondokkal és veszélyes. A dobozok leesnek és összetörnek, a tüske és a fűrész megöl. Az elektromos doboz és a zár elzárja az utat. A portálok bonyolultabbá teszik a dolgot. Közvetlenül bánjon velük, vagy keressen más módot azok elkerülésére, készítse el saját stratégiáját.

karakter- 5 különböző karakter saját különlegességekkel. Néhányan közülük jók a mászásban és az esésben, mások pedig a hatalomban vagy a varázslatban. Minden karakter beállítható az osztályukhoz illeszkedő felszereléssel és elemekkel, a tulajdonságok növelésével, hatékonyabb stratégiák létrehozásával.

Különleges képességek - Minden berendezés egyedi készségeket nyújt, mint például az útban lévő akadályok megtörése, a dolgok megfordítása, a mászásra szolgáló doboz létrehozása, a zár kiválasztása, a teleportálás, még erősebb varázslat teljesen megváltoztathatja a börtön szerkezetét.

Rangsorolási rendszer- Minden börtönben szokásos megoldási lépések vannak, ez csak a kezdet. Ezt mindig legyőzheti, ha megtalál egy jobb megoldási módot. Minden börtönben vannak ranglisták, így tudni fogja, hogyan működik a stratégiája más játékosokkal összehasonlítva. Szintén ez az összesített pontszám ranglistán közli a játékosokkal, hogyan teljesítettek általában.

- 8 nehézségi szint, a kezdőtől a rémálomig
- 2400 egyedi börtön a kihívás elé
- 12 egyedi aktív készség a börtönben
- 12 berendezés a karakter tulajdonságának növelésére
- 40 Steam eredmény

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2018.05.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
DigiFeather
EAN číslo
DIGI15641