Divinity: Original Sin - Source Hunter (DLC)

Divinity: Original Sin - Source Hunter (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,14
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

4 elemet tartalmaz:

Divinity Original Sin: The Golden Grail DLC, Divinity Original Sin: Zandalor Trunks DLC, Divinity: Original Sin Design Documents and Art Pack, Soundtrack.

Gyűjtse össze partiját, és készüljön fel egy új, a gyökerekig tartó RPG kalandra! Beszélje meg döntéseit társaival; harcolj ellenségekkel körön alapuló harcban; fedezze fel a nyitott világot, és lépjen kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit lát. Csatlakozzon egy barátjához, hogy online játsszon szövetkezetben és saját kalandjait készíthesse a nagy teljesítményű RPG eszköztár segítségével.

Az Istenség: Eredeti bűn című filmben egy fiatal Forrásvadász szerepet tölt be: az a feladata, hogy megszabadítsa a világot azoktól, akik a legvarázslatosabb mágiákat használják. Amikor belekezd egy rutinszerű gyilkossági nyomozásba, hirtelen egy olyan cselekmény közepén találja magát, amely az idő legszövegét fogja zakatolni.

Istenség: Eredeti bűnegy olyan játék, amely sok szabadságot és rengeteg játékmechanikát ad a használatához vagy visszaéléshez. A játék epikus története vezethet a végső cél felé, de hogy hogyan jutsz el, teljesen rajtad múlik.

Vagy rajtad és egy barátodon múlik, mert a Divinity: Original Sin teljesen együttműködő módon játszható le, és online és helyi drop-in / drop-multiplayer-t is tartalmaz. A nagy kalandok még nagyobbak lesznek, ha egy megbízható harcostárssal osztják meg őket!

Jellemzők

Legyen része egy reaktív, élő és hatalmas nyitott világnak. Fedezzen fel sokféle környezetet, harcoljon mindenféle fantasztikus lényrel, és fedezzen fel rengeteg kívánatos tárgyat.

Tapasztalja meg a parti és körökön alapuló küzdelmet Manipuláljon a környezettel, és ügyességi és varázslatkombinációkat használjon sok ellensége legyőzéséhez: Használjon varázslatot, hogy eső essen az ellenségeire, majd villámvarázslatot varázsolva ropogósra sütjük őket. Kísérletezzen különböző készségkombinációkkal, hogy tönkretegye a napot mind az ellenségek, mind a városiak számára.

  • Játssz egy barátoddal co-op multiplayer játékban. Döntsön együtt (vagy ne teljesen értjen egyet), mivel az interakció és a partnerrel való kapcsolat befolyásolja a játékot.

  • Fedezze fel egy mély és epikus történetet , amely az Istenség univerzumának kezdeteiben játszódott le. Nincs szükség előzetes tapasztalatra más Istenség játékokkal kapcsolatban. A játék jóval az elődei, a Divine Divinity és a Divinity II: The Dragon Knight Saga előtt zajlik, de a rajongók számára továbbra is ismerősnek fogja érezni.

  • Osztály nélküli karakterkészítéssel megtervezheti a választott karaktert. A végtelen elem-interakció és kombinációk a feltárást és kísérletezést a szabadság egy másik szintjére emelik.

  • Készítse el saját kalandjait, és ossza meg őket online. Az Eredeti bűnnel együtt jár a játék tervezőinek által használt hatékony eszközkészlet. A tiéd végtelen új történet, amelyet elkészíthet és megoszthat más játékosokkal!

Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
EAN číslo
DIGI15640