Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
35,23
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Gyűjtse össze partiját, és térjen vissza a nagyszerű RPG játékmenet gyökereihez. Beszélje meg döntéseit társaival; harcolj ellenségekkel körön alapuló harcban; fedezze fel a nyitott világot, és lépjen kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit lát.

Ön egy fiatal Forrásvadász szerepet tölt be: az a feladata, hogy megszabadítsa a világot azoktól, akik a legvarázslatosabb mágiákat használják. A rutinszerű gyilkossági nyomozásba kezdve egy olyan cselekmény közepén találja magát, amely az idő szövetének megsemmisítésével fenyeget.

- Teljes átalakítás : Fejlesztések ezrei, teljes hangátvitel, új játékmódok, teljes vezérlő támogatás, osztott képernyős szövetkezet, több órás új és átdolgozott történet tartalma, vadonatúj befejezés, új fegyverstílusok, új készségek, új rejtvények, új ellenségek, jobb zsákmány, jobb egyensúlyozás és még sok minden más!
- Új játékmódok az extra visszajátszáshoz . Explorer mód a történetre összpontosító RPG rajongók számára. Klasszikus mód azok számára, akik éppen azt akarják. Taktikus mód kemény játékosok számára, teljesen átdolgozott találkozásokkal, különféle csapdákkal, valamint új és okosabb ellenséges típusokkal. És Honor Mode, a köztetek lévő taktikai zsenik számára!
- Toll-papírszerű szabadság . Fedezzen fel sokféle környezetet, harcoljon mindenféle fantasztikus lényrel, és fedezzen fel rengeteg kívánatos tárgyat. Meg fog lepődni azon, hogy a játékok mekkora szabadságot adnak Önnek.
- Manipuláljon a környezettel, és ügyességi és varázslat-kombinációval küzdje le sok ellenségét. Bemelegítse a jeget, hogy víz keletkezzen. Forraljuk fel a vizet, hogy gőzfelhő keletkezzen. Villamosítsa fel a gőzfelhőt, hogy statikus felhőt hozzon létre és kábítsa el ellenségeit!
- Játssz egy barátoddal co-op multiplayerben , akár online, akár dinamikus osztott képernyős képernyőn.
- Fedezze fel egy mély és epikus történetet , amely az Istenség univerzumának kezdeteiben játszódott le. Beszélje meg párttagjaival, hogyan kezelje a meghozandó sok döntést.
- Az osztály nélküli alkotás lehetővé teszi a választott karakter megtervezését . A végtelen elem-interakció és kombinációk a feltárást és kísérletezést a szabadság új szintjeire emelik.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015.10.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Larian Studios
EAN číslo
DIGI15639