Divinity: Dragon Commander

Divinity: Dragon Commander
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Te vagy a Sárkányparancsnok. Az Ön feladata, hogy egyesítse a megtört birodalmat, és új császárrá váljon. A siker teljes mértékben attól függ, hogy mennyire képes hatékonyan uralkodni birodalma felett, legyőzhetetlen seregeket építeni és győzelemhez vezetni. Titkos fegyvereid: taktikai meglátásaid, vezetői képességeid és képességed sárkánnyá változtatni magad.
A Sárkányparancsnok nem akármilyen stratégiai játék - zökkenőmentesen ötvözi a valós idejű stratégiai játékmenetet a körökön alapuló kampányokkal, a felmenő császár szerepjátékával és a hatalmas sárkány irányításával.


Főbb jellemzők:


- Valós idejű stratégia: Parancsoljon a tengeri, szárazföldi és légierőinek valós időben. A kombinált műveletek és annak ismerete, hogy hol és mikor kell ütni, minden győzelem döntő eleme.
- Sárkányharc: Valós idejű stratégiai módban sárkánnyá válhat, hogy támogassa csapatait a harcban, és megsemmisíthesse az ellenséget a félelmetes sárkányhatalmaival.
- Körökön alapuló kampány: Irányítsa hódítását a körökön alapuló világtérképen; tervezzen meg több lépést előre, készítsen hatalmas seregeket és fektessen be a megfelelő technológiai vagy varázslatos fejlesztésekbe.
- Uralkodj birodalmadon: Te vagy a császár, és te hozod a döntéseket! De vigyázz, a politikai egyensúly könnyen felborul. Minden játék különbözik, és rájössz, hogy egy Sárkányparancsnoknak nagyon nehéz döntéseket kell hoznia. Érezd a háború előrehaladtával a csatatéren hozott döntéseid hatását.
- Egyjátékos, többjátékos és kooperatív mód: Játssza le az egyjátékos történetvezérelt kampányt, vagy tesztelje képességeit más Dragon Knights-szal szemben, online vagy helyi hálózaton keresztül. Indítson saját multiplayer kampányt egy barátjával vagy egy barátjával. Vagy herceg ki egy csetepatéra.

Údajov
Műfaj
Akció, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2013.08.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Larian Studios
EAN číslo
DIGI15637