Divine Ascent

Divine Ascent
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Korral ezelőtt az istenek több civilizációval léptek kapcsolatba a világ minden tájáról. De azóta hallgattak. Most hallaniuk kell hívásainkat.

A Divine Ascent egy helyi és többjátékos stratégiai kirakós játék. A cél az, hogy elsőként építsünk tornyokat, és hogy elérjük a tetejüket, hogy templomokat helyezzenek el.

Az ókor hat legnagyobb civilizációja versenyez egymással, hogy az istenek az egekbe vigyék őket. Ebből a célból építőket választottak, akiknek egyetlen célja a lehető legmagasabb égbolton álló emlékművek felállítása.

Főbb jellemzők:

- Aréna (helyi multiplayer) és rejtvények (egyjátékos) mód
- Az Arena egy 24 multiplayer szint, 2-6 játékos (ember vagy AI) számára
- Az egyjátékos mód 30 rejtvényt tartalmaz egyre nehezebben, plusz az utolsó szakasz, amely mintegy aréna szintű 5 ellenféllel szemben
- Különleges mozdulatok
- Csempe alapú izometrikus 3D grafika
- Minden civilizációnak megvan a maga témája és a légköri háttérhangzás

Játékmechanika:

A játék körökre osztott, társasjáték stílusban. A cél az, hogy elsőként helyezzünk el három templomot. Templom jelenik meg, amikor egy gyalogot egy öt vagy egy magas toronyba rakunk puzzle módban.

A játékos azzal kezdi, hogy zálogát az alapszint bármelyik négyzetére helyezi. Ha nincs ilyen szabad tér, akkor a legalacsonyabb szabad emeletre kell helyeznie. A templom megjelenése után ugyanúgy kell visszahelyeznie.

Minden körben a játékosnak két mozgási lehetősége van:

- A gyalogot ortogonálisan áthelyezhetjük a deszka másik szomszédos szabad négyzetére, akár ugyanazon az emeleten, egy emelettel magasabb vagy egy emelettel lejjebb.
- A képernyő sarkában lévő darabot hozzáadhatja a tábla szabad négyzetéhez.

Különleges mozdulatok:

- Ha a négyzetek szabadok és egymással merőlegesen szomszédosak, és olyan lépcsőket képeznek, amelyekből az alsó darabot gyalogunk megmászhatja, akkor közvetlenül a tetejükre mászhatunk.
- Ha egy négyzet ortogonálisan helyezkedik el a mieink előtt, akkor a gyalogunk ráugrik, feltéve, hogy egy emelettel magasabb, és hogy minden emelet alacsonyabb.
- Ha a gyalogunk négy négyzetét elzárja az, hogy gyalogok, templomok, legalább két emelettel magasabb darabok vagy a deszka széle, akkor új darabot helyezhet el alatta.

Minden helyhez vannak speciális tulajdonságokkal rendelkező négyzetek. Rajtad áll, hogy felfedezd, mely hatásokat adták nekik az istenek.

Játék módok:

Két játékmód van: Aréna és Rejtvények.

- Az Arena egy 24 multiplayer szint, amely a különböző civilizációk helyszínein zajlik, és azok speciális tereit használja. Két-hat játékos (ember vagy AI) versenyez templomok építéséért.
- A Puzzles mód egy szkriptelt szóló kaland, ahol több szintet kell megoldania, hogy továbblépjen a következő szintre. A játékosnak korlátozott mennyiségű mozdulata van egyetlen templom felépítéséhez, akár egyedül, akár a későbbi szakaszokban az ellenfelekkel szemben.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie, Stratégia
Megjelenés
2017.04.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Flying Interactive
EAN číslo
DIGI15631