Distrust: Polar Survival

Distrust: Polar Survival
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,07
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Helikopter-baleset következtében a felfedezők egy csoportja rekedt egy sarkvidéki kutatóállomás közelében. A túlélőknek ellen kell állniuk a holt fagy és éhség rémálmainak. Miközben megpróbálnak elkerülni a hosszú, sötét sarki éjszaka veszélyeit, és megtalálják az utat az elhagyott állomás menedékházába, csak annyit tesznek, hogy mélyebbre süllyednek egy rémálom forgatókönyvében.

Amikor elalszanak, rémisztő erőt vonzanak, amely kiszívja az életet testükből, de minél tovább küzdenek a kimerültség ellen és ébren maradnak, annál kisebb az esélyük a túlélésre. Vezesse végig a felfedezőket egy véletlenszerűen generált állomáson, küzdje le a súlyos éghajlatot, és küzdjön a felfoghatatlan ellen!

A SZÁRNYAKBAN VÁRÓ REJTŐS ANOMÁLIK
A semmiből jönnek és azonnal eltűnnek. Lehet, hogy gyorsabbak, mint a fény, vagy lassan mászhatnak, amíg elég közel kerülnek ahhoz, hogy sztrájkoljanak. Kik ők? Mit akarnak?

A VÉGTELEN ÉJSZAKA ÉS AZ ÉRTÉKES Éghajlat
Fedezze fel és kutassa meg az elhagyott állomást, gyűjtse össze és készítse el az eszközöket, és nyissa ki az utánpótlódobozokat, hogy ne éhezzen éhségtől és hidegtől.

JÁTÉK BARÁTJÁVAL COOP-MÓDBAN
Amikor a túlélésért küzd és szembesül a kihívásokkal, amelyeket a környezet vet rád, segítő kéz lehet az utolsó remény. Játssz együtt bizalmatlanságot COOP módban!

ELJÁRÁSI GENERÁCIÓ
Nem számít, ha egyjátékoshoz ragaszkodik, vagy barátjával játszik szövetkezeti módban, egy véletlenszerűen generált bázis minden új játékot egyedi kalanddá alakít.

15 Túlélő, akiktől választani lehet
Minden karakter egyedi képességekkel és képességekkel rendelkezik, hogy megfeleljen bármilyen túlélési stratégiájának.

TÖBB TELJESÍTMÉNYELVETÉS ÉS TELJESÍTŐ KÉRDÉS TELJESÍTMÉNYE
Mi az az erő, amely az állomást lakja? Ez egy idegen a világűrből, vagy egy mitikus ősi lény az évszázadok mélyéből? Vagy ez egy sikertelen tudományos kísérlet eredménye? Túlélje, hogy megtanulja a választ!

A VALÓSÁG MÓDOSÍTOTT FELFOGÁSA
Amikor a felfedezők megpróbálnak épp annyit aludni, hogy életben maradjanak, lassan megőrülnek, és végül eljutnak odáig, hogy már nem bízhatnak érzékeikben, és meg tudják különböztetni a valóságot és a hallucinációt.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, Stratégia
Megjelenés
2017.08.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Alawar Premium
EAN číslo
DIGI15627